Начало   Почивки   Екскурзии   Круизи   Билети   Балнеология   СПА   Хотели   Вили   Автомобили под наем   Фирми  


8-ми Декември в хотел Каменград - Панагюрище

90.00 лв.

Тип оферта Двойна стая
Дестинация Панагюрище, България
Дати 08.12 - 10.12, 2009
Транспорт Собствен транспорт
База BB
За контакт Караджъ Турс
Тел: 073834177, 073830804
 Изпрати запитване


Хотел "Каменград" се намира в центъра на град Панагюрище.Ние предлагаме 6 единични, 22 двойни стаи, 28 двойни стаи - спални, 3 апартамента и 1 апартамент - VIP.В стаите - телевизор, телефон, собствен санитарен възел с вана. В ресторанта (100 места) всеки може да пробва вкусните ястия от местната, националната и световна кухнял.За доброто изкарване на вечерта - оркестър.По Ваше желание организираме различни програми (фолклорни и естрадни изпълнители, балети, атракциони, DJ's...)

Оферта за Студентски празник

8-ми декември 2009 г.

Първи вариант – 65лв

Една нощувка в двойна стая, една закуска и празнична вечеря с музикална програма и DJ, забавления и изненади. Куверта е на стойност 65 лева. Безплатно ползване на паркинг. За вашето празнично настроение ще се погрижат заведенията от комплекса Лоби бар, Дневен бар и Дискотека.

Втори вариант – 90лв

Две нощувки в двойна стая , две закуски и празнична вечеря с музикална програма и DJ, забавления и изненади.Куверта за всичко това е на стойност 90 лева. Безплатно ползване на паркинг. Възможност за закуска, обяд и вечеря в ресторанта на достъпни цени. За вашето празнично настроение ще се погрижат още и заведенията от комплекса Лоби бар, Дневен бар и Дискотека.

Трети вариант – 115лв

Този вариант е като другите, с тази разлика, че е на база три нощувки, три закуски и празнична вечеря. Стойността на куверта е 115 лева.

Вечерята включва следното меню:

· Салата

· Безалкохолни напитки /2бр./

· Основно ястие

· Десерт

· Алкохолни напитки /50гр.ракия,водка и ч.вино/

· Ядки