Начало   Почивки   Екскурзии   Круизи   Билети   Балнеология   СПА   Хотели   Вили   Автомобили под наем   Фирми  


АНТАЛИЯ - АЛАНИЯ ВСЯКА СЪБОТА 7 НОЩУВКИ

306.00 лв.

Тип оферта Почивки на Море
Дестинация Анталия, Турция
Дати 14.07 - 15.10, 2011
Транспорт Самолет
База BB
За контакт ХАЙ ТРАВЪЛ ООД
Тел: 02 / 8412104, 0887 17 80 22
 Изпрати запитване


АНТАЛИЯ-АЛАНИЯ - 7 НОЩУВКИ
ВСЯКА СЪБОТА 7 НОЩУВКИ

С пясъчни плажове и лазурна морска вода градчето Алания е особенно привлекателно за туристите. Хотелите в този район са разположени в източната част на средиземноморската част на крайбрежието на Турция, след Белек на 60 км. и на 130 км. от Анталия, недалеч от историческите градове Сиде, Аспендос, Перге . Алания е разполжен южно от Кемер и Анталия, като обичайната температура там е по-висока с 2-3 градуса. Ландшафтът е равнинен и малко пустинен, но не чак толкова колкото сме свикнали да мислим – на хоризонта се виждат гори. Град Алания е знаменит със своите сталактически пещери, като най-известната от тях се нарича Дамлаташ. Като известна забележителност трябва също да се отбележи и крепостната стена, която е дълга 7 км., към която принадлежи и червената кула, получила името си от червените тухли, с които е издигната. От стари времена, като в момента на това най-много се дължи известноста на Алания е изумителния плаж със ситния си бял пясък - плажът на Клеопатра. Според легендите Клеопатра се е къпела и хващала своя тен именно на този плаж. Покрай дългата километри крайбрежна ивица на Алания са се настанили комфортни хотели и неголеми уютни пансиони. В самият град има множество барове, ресторанти и дискотеки, като най-известната от тях е Auditorium Club Disco. Хотелите в района Алания са най-отдалечени от летище Анталия. Тревните площи са много по-малки от тези в Кемер и Белек, но това обаче се компенсира и то с лихва с голямата си територия от всевъзможни развлечения, много добри пясъчни плажове, качествен сервиз, наличие на Аквапаркове и голям брой тенис кортове. Почивката в Алания ще се хареса на тези, които се интересуват от исторически ценности, пясъчни плажове, модерно и развлекателно изживяване.

Програма Анталия 7 нощувки
1 ден:Изпращане на летище София от представител на агенцията и отпътуване към Анталия от Терминал 1, с директен чартърен полет на SKY AIRLINES в 17.25 часа.
Посрещане от представител на фирмата партньор на летище Анталия и трансфер до избраният от Вас хотел.
Среща с представител от фирмата партньор на български език, който ще Ви предложи допълнителни екскурии и ще Ви предостави необходимата информация за престоя Ви в Анталия.
Свободно време.Нощувка.
2- 7 ден:Закуска. Свободно време за плаж или разходка. Възможност за допълнителни и разнообразни екскурзии на място. *Нощувка.
8 ден:Закуска. Освобождаване на стаите до 12.00ч. Свободно време. Трансфер до летище Анталия за полет на SKY AIRLINES за София в 14.45 часа. Пристигане в София в 16.25 часа.