Начало   Почивки   Екскурзии   Круизи   Билети   Балнеология   СПА   Хотели   Вили   Автомобили под наем   Фирми  


Еднодневен шопинг в Одрин

35.00 лв.

Тип оферта Екскурзии
Дестинация Одрин, Турция
Дати 12.02 - 12.02, 2022
Транспорт Автобус
Маршрут София - Средногорие - Пловдив - София
За контакт АТЛАНТИС ТУР ЕООД
Тел: 02/ 951 61 81, 0889 735073
 Изпрати запитване


*ПРОГРАМА:
Отпътуване от гр.София в петък в 23:30ч. по маршрут: Златица – Карлово – Пловдив - ГКПП Капитан Андреево. Преминаване на граничните пунктове Капитан Андреево и Капъ Куле. Пристигане в ОДРИН сутринта. Посещение на борсата за перилни препарати, домашни потреби, баклава и други. Посещение на Аутлет център Марги и синия пазар. Посещение на МОЛ Ераста, закрития пазар. Свободно време в центъра на града. В ранния следобяд отпътуване за България. Късно вечерта пристигане в Средногорие и гр.София.
Цена за един човек при отпътуване от СОФИЯ: 40 лв.
Цена за един човек при отпътуване от Средногорие: 35 лв.
Цена за един човек при отпътуване от Пловдив: 35 лв.
Цената включва:
Транспорт с лицензиран автобус;
Водач по време на пътуването;
Медицинска застраховка с покритие риск Ковид-19 за лица до 64 г. на ЗК Уника АД.

Цената НЕ включва:
Входни такси на посещаваните обекти, ако има такива;
Застраховка "Отмяна на пътуване" - по желание и съгласно тарифите и условията на ЗК Мондиал Асистанс;
Доплащане за медицинска застраховка за лица на и над 65 г. до 79 г. - 2 лв. (задължително доплащане). Лица над 79 г. не се застраховат - по условия на ЗК.

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 45 туриста.

Крайният срок за уведомяване, в случай че минималният брой туристи за осъществяване на организираното пътуване не е набран, е както следва:
20 дни преди започването на изпълнението на тур. пакет включително – в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;
7 дни започване на изпълнението на тур. пакет включително – в случай на пътувания с продължителност от 2 до 6 дни;
48 часа преди започване на изпълнението на тур. пакет включително – в случай на пътувания с продължителност, по – малка от 2 дни.

Начин на плащане: 100% при записване.

Срокове за анулации и неустойки:
От деня, следващ деня на записването до 60-тия ден преди датата на заминаване – 10% от основната цена на пътуването на турист.
От 59-тия ден до 10-тия ден преди датата на заминаване – 30% от основната цена на пътуването на турист.
От 9-тия ден до 1-вия ден преди датата на заминаване – 100% от основната цена на пътуването на турист.
Необходими документи и условия на пътуване: международен паспорт с мин. 6 месеца валидност от датата на връщане за български граждани.
За деца до 18 г: международен паспорт, нотариално заверена декларация от непътуващия/те родител/и – оригинал и копие, копие от акта за раждане, копие от страницата със снимката в паспорта.
Офертата не е подходяща за лица с ограничена подвижност.
Няма визови изисквания, свързани с пътуването.
Без тестове за ваксинираните, за неваксинираните се изисква - антигенен тест!

Забележка:
Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на застраховка Отмяна на пътуване, покриваща загубите в случай, че са възпрепятствани да пътуват. Застраховката е доброволна и се сключва в деня на сключване на договора за организирано пътуване. Цената и е процент от заплатената сума, в зависимост от срока на анулация, съгласно условията на застрахователната компания. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa.
Aко клиента желае може да сключи мед. застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" на по - висока застрахователна премия, както и доброволна застраховка за покриване на разходите за съдействие, включително репатриране на пътуващия в случай на злополука, болест или смърт, стоматологични услуги, загуба на багаж и други според изискванията и тарифите на съответната застрахователна компания.
Туроператорът НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени.
Туроператорът си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от него причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.