Начало   Почивки   Екскурзии   Круизи   Билети   Балнеология   СПА   Хотели   Вили   Автомобили под наем   Фирми  


Екоселище "Старата ферма"

60.00 лв.

Тип оферта Почивки на Планина
Дестинация Плачковци, България
Дати Постоянна оферта
Транспорт Собствен транспорт
База RO, BB
За контакт Екоселище "Старата ферма"
Тел: 0898449378, 0898449378
 Изпрати запитване


Цената е за апартамент /4 легла/.
По заявка Закуска - 2.00 лв.

Екоселището предлага двустайни /4 легла/ и едностайни /3 легла/ апартаменти.Всички апартаменти имат домакински офис, W/C, TV. Има добро покритие на всички мобилни оператори, интернет.

Екоселището се намира във вътрешността на природен парк "Българка" и е най-доброто място за семейна почивка високо в планината.

Тук ще се откъснете от суетата на големия град и вдишвайки от кристалния, наситен с аромат на билки и цветя свеж планински въздух, душата ви не само ще се наслади на покоя на природата, но и вие завинаги ще се влюбите в магнетичната и величествена Стара планина. Невероятната тишина и спокойствие ви поглъщат, давайки усещане за неповторимо изживяване. Всичко наоколо е подвластно на неописуема, все още неопетнена и недокосната Величествена природа.

Мястото е много подходящо и за профилактика и лечение на респираторни заболявания, стрес и др. Предлагат се полезни за здравето разходки по горски маршрути. Веломаршрути.

Селището предлага барбекю, кафе-бар с зала /20 места/ за другарски срещи и партита, детски басейн през лятото, места за игра.

На 5 минути с кола се намира плувен комплекс "Плачковци" с басейн с олимпийски размери и с детски басейн.

Селището е достъпно целогодишно по асфалтиран път.
От Трявна е на 7 км.

Подробности на 0878/449 378.