Начало   Почивки   Екскурзии   Круизи   Билети   Балнеология   СПА   Хотели   Вили   Автомобили под наем   Фирми  


ЕЗИКОВИ ВАКАНЦИИ-АНГЛИЙСКИ В МАЛТАТип оферта Екскурзии
Дестинация Сардиния, Италия
Дати Постоянна оферта
Транспорт Самолет
Маршрут Sofia - Рим - Каляри
База RO, BB, HB, FB, AI
За контакт MARIANNA CO.LTD /Tourism & Educational Programmes
Тел: 02-4627305, 00356-99243883
 Изпрати запитване


Сардиния - една истинска почивка сред екзотика
фотогалерия в : http://s232.photobucket.com/albums/ee95/MALTA7/Sardinia/
Предлагаме Ви малък и спокоен курортен комплекс (ваканционен клуб), разположен на полуостров на западното крайбрежие-само на 65 км по панорамен магистрален път) от Каляри (столицата), който се простира на 400 дка екзотичен парк, борова гора и 10 км частна плажна ивица.
Ваканционният клуб предлага за настаняване:
- 4 хотела -4**** ( хладилник, минибар, сейф, сешуар)
(всички хотели са климатизирани и са разположени сред парка)
- 60 едностайни ( за 2-3 души) и двустайни бунгала-с категоризация 4**** ( за 3-5 души) – приютени сред обширна гора от пищна средиземноморскa растителност. Пред всяко бунгало има малка градинка със столове и маса
Заобикаляща eкзотика от всяко кътче на комплекса!

Хотелите са двуетажни и са застроени във формата на подкова, като вътрешната страна на тази интересна форма представлява красива градина.
Всяка стая на партерния етаж има своя самостоятелна градинка – уютнo кътче, от където
можете да се наслаждавате на прекрасната растителност наоколо. Стаите на 2-ия етаж са с балкони.
От гората се излиза директно на плажа на комплекса, който се разпростира на близо 10 километрова ивица по полуострова. Тук вече ще се насладите на безбрежната пясъчна ивица и на кристалното море.
Храната в 4-те ресторанта е изключително вкусна и много разнообразна ( само предястията и гарнитурите са 10-15 вида). А като допълнение към обедите и вечерите се лее бяло и червено вино в неограничено количество....но все пак бъдете умерени консуматори.... Водата за пиене е също неограничена. За закуска кафето не е тип "шварц" , както се предлага в почти всички хотели по света, а истинско италианско еспресо и капучино; + какао, сокове, 4-5 вида чай и всичко останало за една разнообразна и вкусна закуска.
За децата тук е същински рай ! Аниматорите ги поемат още от сутринта с игри и забавления, водят ги дори на обяд - та чак до вечерната детска дискотека...въобще истинска почивка и за родителите.
Но и те имат възможност да разнообразят ежедневнието си с помощта на усърдните и инициативни аниматори, които предлагат аеробика и акваробика, предиобедни екскурзии с лодка до съседни острови или с бусчета до близки забележителности и градове, а вечерите винаги ще ангажират вниманието ви със шеговити скечове, танци, тематична вечер, дискотека...За по-малките има и детска площадка в гората.
Помислено е и за пазара на сувенири – няма смисъл да ходите до съседното градче –всяка седмица комплексът организира на своята територия базар на местните изделия.
За привържениците на спорта е създадена също добра организация- турнири по футбол ( едно малко и едно голямо затревено игрище), тенис ( хубав корт сред сенчестата гора) , стрелба с лък, колоездене, уроци по езда (за децата се предлагат уроци по езда на понита) или пък езда на породисти коне - комплексът ритежава собствена конна база !!
Гарантираме Ви една пълноценна почивка, която ще остави у всеки трайни и приятни спомени, които винаги ще Ви връщат в този вълшебен рай на Средиземноморието
За повече подробности непременно разгледайте нашия сайт:
http://www.welcome-to-malta.com/sardinia.php