Начало   Почивки   Екскурзии   Круизи   Билети   Балнеология   СПА   Хотели   Вили   Автомобили под наем   Фирми  
  1. Начало
  2. Фирми
  3. Хасково

Хасково - Туристически фирми

Център за холистична медицина Холимед
Холимед е медицински център за лечение и рехабилитация чрез методите на холистичната медицина. Тя използва самолечебните сили на организма за третиране и борба със сериозни физически и психически заболявания. За всеки наш пациент се разработва индивидуален режим, към който подхождаме с повишено внимание.
holimed.bg/

гр. Хасково
ул. „Македония“ 16 вх. Б ет.1
Тел: 0877346446
Изпрати запитване
Cassia Tour
Cassia Tour е лицензиран туроператор, развиващ се все по-динамично в дейността си. Тя се стреми към качествено обслужване на достъпни цени. Специализира в предлагането на голямо разнообразие от хотели, пакети, екскурзии в страната и чужбина. Приоритетите на фирмата са: -разработаване и реализация на различни форми на вътрешен и външен туризъм.
www.cassiatour.bg

гр. Хасково
ул.Сан Стефано 12,Офис 14
Тел: 038/661166
Факс: 038/661166
Изпрати запитване
Централ
Хотел „Централ” е разположен в самия център на град Хасково. Предлага седем двойни стаи, три от които с двойно легло. Всяка от стаите е оборудвана с климатик, кабелна телевизия и телефон. На територията на хотела има безжичен интернет. За удобство на гостите стаите с двойно легло са оборудвани с минибар.
www.hotel-central-haskovo.com

гр. Хасково
Варна 1
Тел: 038 660333, 088 587 22 91
Изпрати запитване
LuckyHoliday
Luckyholiday е лицензиран тур агент и тур оператор вече 17години на пазара за туристически услуги със офиси в град Варна и София!Предлагаме богата гама екскурзии,почивки,организиране на обучения,семинари ,детски лагери,продажба на самолетни билети до всяка точка на света! офиси в: София; Варна; Хасково
www.luckyholiday.eu

гр. Хасково
бул.Съединение 2
Тел: 038 668282
Изпрати запитване