Начало   Почивки   Екскурзии   Круизи   Билети   Балнеология   СПА   Хотели   Вили   Автомобили под наем   Фирми  

Домика Тур


За нас
Туристическа Агенция "Домика Тур" e лицензиран Туроператор и Туристически Агент с удостоверение за регистрация РКК-01-05836 издадено от Държавната агенция по туризъм.
Нашият екип активно работи на българския туристически пазар, като предлага комплексни туристически услуги: индивидуални и групови пътувания, застраховки, самолетни билети, хотелски резервации в цял свят, екскурзоводски услуги, автомобили под наем,круизи организация на семинари и конференции.

Екипът на Домика Тур е изграден от млади и амбициозни хора, с необходимата професионална квалификация в областта на туризма, които работят с много търпение и коректност , за да ви предложат най-добрите решения за вашето пътуване, съобразени с Вашия бюджет.


Услуги
ТУРИЗЪМ В СТРАНАТА

Ваканции в страната на море и планина през всички сезони.
Организирани мероприятия: търговски презентации, конференции, семинари, фирмени партита.
SPA програми.
Алтернативени програми: еко-, селски туризъм, пешеходни турове
За чуждестранните партньори на нашите корпоративни клиенти - посрещане, трансфер, хотелско настаняване, екскурзионни програми, културни прояви, фолклорни вечери.

ТУРИЗЪМ ИЗВЪН СТРАНАТА

Индивидуални пътувания по планиран от Вас маршрут
Бизнес турове до Eвропа, Дубай, Тайланд, Хонг Конг, Китай
Самолетни екскурзии
Автобусни екскурзии -Париж, Виена, Мюнхен, Рим, Венеция, Лондон, Брюксел, Амстердам, Женева, Цюрих, Мадрид, Барселона,Турция, Гърция и др.
Летни курорти и почивки до Екзотични острови; Страни с исторически забележителности; Круизи по река Дунав, Египет, Карибите, Скандинавските фиорди Средиземно море
Ски курорти- Алпи, Татри
Езиково обучение в Малта
Програми -Златна Възраст - с преференциални цени за пътуване на хора над 55 години в страни от Европейския съюз

ХОТЕЛСКИ РЕЗЕРВАЦИИ
Хотелски резервации за цял свят - предлагаме богат избор на хотели от категория 2 звезди до категория 5 звезди във всяка точка от земното кълбо, подходящи както за бизнес пътувания, така и за лични пътувания и почивки, като се съобразяваме с желанията на всеки един клиент.

Самолетни билети до всяка точка на Вашето пътуване.
Специални отстъпки за корпоративни клиенти.
Туристическа агенция “ДОМИКА ТУР” работи с всички авиокомпании, които имат представителства на територията на България.

Предлагаме и ЧАРЪТРНИ ПОЛЕТИ ПО ПРОГРАМАТА НА ТUI

ТУРОПЕРАТОРЪТ е сключил застрахователен договор съгласно чл.42 от Закона за туризма с номер на застрахователната полица за сключена задължителна застраховка “Отговорност на туроператор”- 37-00001310 на ЗД “Евроинс” АДЗа контакт
гр. София
ул. Гладстон 18 А, Тел: 029523404
Изпрати запитване


www.domikatourbg.com