Начало   Почивки   Екскурзии   Круизи   Билети   Балнеология   СПА   Хотели   Вили   Автомобили под наем   Фирми  

Дидона ЕООД


За нас
Mission statement

Персонализация на предлаганите услуги с цел изпълняване изискванията на клиентите, които не се задоволяват с масовите услуги на пазара чрез:

• непрестанно търсене на новото, привлекателното, оригиналното,
• добре формирана пропорция цена-качество,
• взаимно доверие и адекватна, ориентирана към клиента комуникация.

Дидона ЕООД със седалище в красивата ни морска столица Варна е лицензирана туристическа агенция и туроператор, специализирана в Италия като дестинация.
Предлагаме пълна гама от туристически услуги за Италия, екскурзии и почивки в екзотични страни, круизи, сватбени пътешествия, романтични дестинации в Европа.
Организираме Вашите корпоративни мероприятия и съдействаме при индивидуални бизнес пътувания в Италия и по света.

Дидона е едно перфектно съчетание на романтика и бизнес. Нашите туристически услуги са насочени към всички онези, които знаят как да работят и как да почиват и които обичат да пътуват със стил.

Италия е една от най-привлекателните и популярни туристически дестинации в света, идеална за Вашите романтични почивки, сватби и сватбени пътешествия, подходяща както за индивидуални така и за и организирани пътувания, за културен туризъм, шопинг, езикови ваканции в градове на изкуството /Рим , Милано, Болоня/, луксозни ски ваканции и почивки на тузарски летни курорти /Портофино, Порто Венере/, неустоими спа почивки, яхтени обиколки, агритуризъм, кулинарни и винени турове в региона на Тоскана, романтични уикенди /Венеция, Флоренция, Чинкуе Терре/, увеселителни паркове /Гардаланд/, футболни срещи, концерти; предоставя многобройни възможности за организиране и провеждане на вашите фирмени мероприятия и инсентив пътувания.
Италия е синоним на природа, красота, естетика, дизайн, мода, музика, любов. Ние ще Ви накараме да се докоснете до нейната атмосфера, ще Ви разкрием другата ? страна – тази извън класиката на обикновения турист.

Работим с избрани местни и италиански фирми с дълъг опит в сферата на туризма, комуникациите и маркетинга, организирането на мероприятия, езиковото обучение, музиката и шоу бизнeса. Владеем перфектно италиански и английски. Имаме сътрудници в Милано, Генуа и Рим, на които можем да разчитаме по всяко време.

Задоволяваме всяка Ваша прищявка и изискване, прилагайки професионални умения и отлична организация, съчетани с уникален естетически вкус, оригинални идеи и собствен стил на работа.

Намираме решение за всеки бюджет на разположение и успяваме да предложим конкурентни цени, които отговарят на едно първокласно качество.

Дидона е на Ваше разположение! Доверете ни се!

Услуги
На нашите индивидуални и корпоративни клиенти в България предлагаме:

продажба на самолетни билети на редовни и чартърни линии, нискобюджетни авиокомпании
настаняване, резервация на хотели в цял свят
туристически застраховки, визи, фериботни билети
автобусни и самолетни екскурзии , почивки, ски ваканции, уикенди, спа и голф почивки, шопинг турове, езикови ваканции, агритуризъм, круизи, ваканции с яхта, алтернативен туризъм, спортни мероприятия и концерти, луксозни апартаменти и студия в Италия
екзотични почивки и екскурзии
круизи
сватбени пътешествия в Италия и екзотични страни
сватба в Италия и екзотични страни
романтични дестинации в Европа
корпоративни мероприятия и бизнес пътувания
oрганизиране на индивидуални и групови пътувания до Италия по мярка
ваучер подарък на избрана от Вас стойност
За контакт
гр. Варна
бул. Княз Борис I № 7 , Тел: 052/ 600588, 0894047288
Изпрати запитване


www.didonatravel.bg