Начало   Почивки   Екскурзии   Круизи   Билети   Балнеология   СПА   Хотели   Вили   Автомобили под наем   Фирми  

Калина-къща за гости


За нас
Фамилен хотел “Калина” е разположен само на 1200 метра от плажа на най-стария черноморски курорт в България - Св. Св. Константин и Елена, намиращ се между гр. Варна и к.к. Златни пясъци. И двата курорта са известни със своето чисто и топло море, мекия и златист пясък, лековитата топла минерална вода и вековната гора, която достига до самият бряг. Благоприятното влияние на морето в комбинация с минералната вода и гората, правят този курорт уникален за климатично лечение.

Хотела разполага със 6 двойни стаи и два апартамента, като всяка стая/апартамент има тераса, самостоятелен санитарен възел, телевизор, кабелна телевизия с повече от 50 програми от България, Русия и Европа, радио, вентлатор, както и свободен Wi-Fi Интернет достъп. Апартаментите и две от стаите-лукс са оборудвани с климатик и минибархладилник и баните са с директна дневна светлина.

В нашия ресторант ще намерите голямо разнообразие от бъларска и световна кухня приготвена по ваша заявка от майстор-готвач, а свободното си време може да прекарате в бара с приятно питие на широката тераса.

Хотел “Калина” предлага на своите гости безплатен паркинг с контролиран достъп, както и с прекрасна зелена морава в своя заден двор много подходяща за вашите деца, които могат да играят там без да се притеснявате от външни хора и трафик по улицата.

Услуги
На разположение на гостите има осигорено хотелско такси, за което трябва да направите предвартелна заявка. С него бихте могли лесно да посетите плажовете на близките курорти “Златни пясъци” или “Албена”, както и да си организирате излет до близките забележителности – Аладжа манастир, ботаничесата градна в гр. Балчк или просто да стигнете до центъра на Варна. Ако сте решили да се разходите сами, наблизо се намира също така и спирка “Марек” от която може да използвате градски транспорт.
Предлагаме също и пране като сушенето е на терасата на Вашата стая.
Предлагаме трансфери до и от аерогара Варна, автогара Варна и ж.п.гара Варна, както до и от плажовете на Св.Константин, Зл.пясъци и Албена при съответна заявка.
Може да определятe
часа в който желаете да приемете заявеният обяд или вечеря.
Закуската е между 08:00 и 10:00 часа по Ваша заявка.
За повече подробности посетете нашия сайт на URL:hotelkalina.com.
За контакт
к.к. Св. Константин
сп.Марек, ул.17-та, 46, Тел: 052362530, 0898256354
Изпрати запитване


hotelkalina.com