Начало   Почивки   Екскурзии   Круизи   Билети   Балнеология   СПА   Хотели   Вили   Автомобили под наем   Фирми  

allpromo.eu


За нас
www.allpromo.eu е сайт за оферти и промоции от хотели, туристически агенции, ресторанти, салони за красота и козметика, спа центрове, спортни зали, магазини, образователни школи и др. с безплатни ваучери за отстъпка.

allpromo.eu е първият сайт в България, който предлага на своите клиенти оферти за промоции и отстъпки, без да изисква никакви плащания.

Всяка фирма може да публикува свои оферти - към момента - абсолютно безплатно. След приключване на промоционалния период, участието ще става само срещу минимална месечна такса.

Всеки регистриран клиент - потребител на оферти в allpromo. eu има право да изтегли неограничен брой талони за отстъпка, без да заплаща за тях. Допълнителните споразумения, както и плащанията по отделните промоции се осъществяват директно при фирмите – податели на офертите.

Сайт www.allpromo.eu публикува само оферти и промоционални талони към тях. През сайта не се осъществяват никакви плащания.

С изтеглянето на безплатен ваучер, клиентът запазва правото си да се възползва от обявените цени и отстъпки в рамките на промоцията. Плащанията по отделните оферти се правят директно към фирмите - податели.

Изтеглете безплатни ваучери днес и ползвайте, когато прецените, спазвайки условията на промоциите!
Услуги
Оферти за почивка в Гърция, почивки Турция,екскурзии до Италия,ол инклузив почивки,ваучер за почивка,почивка на море,лято в България,почивка в Варна,Слънчев бряг,Ахтопол,Несебър,Св. Константин и Елена.all inclusive оферти. почивка на планина..
За контакт
гр. Плевен
Пловдив, Тел: 0878233300
Изпрати запитване


allpromo.eu