Начало   Почивки   Екскурзии   Круизи   Билети   Балнеология   СПА   Хотели   Вили   Автомобили под наем   Фирми  

Маджестик Турс ЕООД


За нас
Създадохме "Маджестик Турс" с много любов и желание да предложим на Вас нашите клиенти мечтаното пътуване и да Ви дадем възможност да го изживеете по Вашия начин и според Вашия бюджет.
"Маджестик Турс" не предлага просто туристически услуги, ние предлагаме Изживявания оставящи трайни спомени във Вашето съзнание, тъй като използваме индивидуален подход и персонално отношение към всяко Ваше запитване.
Когато ни се доверите да организираме Вашето пътуване или просто желаете да закупите единична туристическа услуга ние вземаме под внимание Вашите критерии и желания, но също така Ви предлагаме и съвети базирани на нашия опит и професионализъм.
Ако желаете да пътувате на бюджет ние ще изготвим оферта за Вашето пътуване по същия начин, по който бихме го направили за самите себе си за да Ви спестим ненужни разходи.
Нашата амбиция е да Ви покажем, че освен страндартните туристически пътувания с посещение на исторически обекти, може да преоткриете и други възможности за почивка, релаксация или забавление, да Ви предоставим възможността да се потопите в културата на страната която посещавате, да посетите места далеч от туристическите тълпи и познати само на хората живеещи там, да опитате автентична храна приготвена от местен жител по начина по който той я консумира или да прекарате почивката си по нестандартен начин.
"Маджестик Турс" поддържа трайни партньорски отношения с туроператори, консолидатори, агенти, превозвачи и доставчици и може да предложи голяма гама от туристистически услуги на най-добри цени и високо качество.
Предварително Ви благодарим за Вашето доверие!
Услуги
-Самолетни билети по чартърни, нискотарифни(low cost), редовни полети
-Резервация за достъп до летищни салони (Airport Lounge) в целия свят
-Билети за влакове и международни жп карти
-Турове, екскурзии и почивки до всяко точка на света
-Круизи
-Настанявания в хотели, хостели, B&B, къмпинги, апартаменти, къщи, вили, замъци, морски фарове и други нестандартни места за настаняване
-Туристичеки застраховки
-Rent a Car
-Билети за събития и входни такси
За контакт
гр. Варна
WWW.MAJESTICTOURS.NET, Тел: 0887311005
Изпрати запитване


www.majestictours.net