Начало   Почивки   Екскурзии   Круизи   Билети   Балнеология   СПА   Хотели   Вили   Автомобили под наем   Фирми  

Planet Travel Center


За нас
ПЛАНЕТ Туроператор успешно започна своята дейност преди 14 години. През това време компанията ни се превърна в един от водещите туроператори в България, чийто стил на работа се отличава както с надеждност и качество на предоставяните услуги, така и с индивидуално отношение към всеки клиент.

Предлагаме богат избор и различни варианти за ваканция, подходящи за семейства с деца, за любителите на активното оползотворяване на времето, изпълнено със забавления, за почитателите на здравословния начин на живот и почивка, както и за корпоративни клиенти. Възползвайки се от услугите на ПЛАНЕТ вие получавате една подробно обмислена и добре организирана програма на разумна цена и съответстваща на качеството. За това свидетелства фактът, че за последната година туристите, използвали услугите на ПЛАНЕТ са се увеличили с 40%, независимо от икономическата криза.

За нас ще бъде огромно удоволствие да споделим опита и впечатленията си от всички страни и хотели, които предлагаме, лично проверени от нас и да ви предложим голямо разнообразие от групови и индивидуални екскурзии, бизнес пътувания, VIP услуги, конгреси и мероприятия.

Чрез ПЛАНЕТ можете да наемете яхта, скутер, мотоциклет или кола, да си организирате самостоятелен круиз с отделна яхта и екипаж на ваше разположение. Можете да резервирате хотел, трансфер, екскурзии на място, гид в избрана точка на света и да разчитате на чудесно отношение и качество. Ние знаем как да се погрижим, за да си починете пълноценно и да се забавлявате добре. Имаме налице всички необходими предпоставки, за да гарантираме всичко това: представителни офиси на партньорите ни във всички страни, които предлагаме, както и професионални консултанти в офиса ни в София, агенции-партньори в почти всички градове на страната, готови да предложат възможно най-добрите условия за почивка и екскурзии, отговарящи на вашите изисквания и критерии.

Ние сме уверени, че нашите предложения вече са привлекли вниманието ви и се надяваме, че бихте избрали нашата компания в качеството си на Ваш туроператор, гарантиращ само приятни впечатления от предстоящото ви пътуване.
Услуги
Хотелски резервации
Индивидуални резервации
Самолетни билети
Фериботни билети
Бизнез пътувания
Автобусни екскурзии
Самолетни екскурзии
Круизи
Rent a car
Наем на лимузини
Наем на вили
Наем на яхти
Таласотерапия/SPA
Сертификат за подарък
За контакт
гр. София
Бул. Хр.Ботев №28, Тел: + 359 895 466 731, +359 895 476 453, Факс: +359 2 851 06 60
Изпрати запитване


www.planet.bg