Начало   Почивки   Екскурзии   Круизи   Билети   Балнеология   СПА   Хотели   Вили   Автомобили под наем   Фирми  

Екоселище "Старата ферма"


За нас
Екоселището предлага двустайни /4 легла/ и едностайни /3 легла/ апартаменти.Всички апартаменти имат домакински офис, W/C, TV. Има добро покритие на всички мобилни оператори, интернет.

Екоселището се намира във вътрешността на природен парк "Българка" и е най-доброто място за семейна почивка високо в планината.

Тук ще се откъснете от суетата на големия град и вдишвайки от кристалния, наситен с аромат на билки и цветя свеж планински въздух, душата ви не само ще се наслади на покоя на природата, но и вие завинаги ще се влюбите в магнетичната и величествена Стара планина. Невероятната тишина и спокойствие ви поглъщат, давайки усещане за неповторимо изживяване. Всичко наоколо е подвластно на неописуема, все още неопетнена и недокосната Величествена природа.

Мястото е много подходящо и за профилактика и лечение на заболявания на дихателната система, стрес и др. Предлагат се разходки полезни за здравето по горски маршрути. Веломаршрути.

Селището предлага барбекю, кафе-бар с зала /20 места/ за другарски срещи и партита, детски басейн през лятото, места за игра.

На 5 минути с кола се намира плувен комплекс "Плачковци" с басейн с олимпийски размери и с детски басейн.

Селището е достъпно целогодишно по асфалтиран път.
От Трявна е на 7 км.
Подробности на 0898/449 378.
Услуги
1. Посещение на: Музеите на занаятите, старата църква, историческия център в Трявна и др.
2. Еднодневни екскурзии: Панорама на Руско - Турската освободителна война на вр. Шипка, Архитектурно-етнографски музей "Етъра" и Соколския манастир, Дом на хумора и сатирата в Габрово, Велико Търново, Арбанаси, Боженци, Пещера Бачо Киро и Дряновски манастир.
3. Разходка в Стара планина: Екопътеки: от къщата до параклис „Вяра, Надежда, Любов” /Бъзовец/ и параклис „Св. Иван Рилски” /в. Кръстец/, по Римския път от Стоевци до в. Бедек.
4. Разходка в околностите на Къща „При Таневи” – до с. Драгневци и в. Ковачка - чудесна панорамна гледка към Тревненскя балкан.
Предлагат се и други маршрути.
5. Разходка в планината за напреднали с планински водач.
6. Пикник край реката.
7. Плувни басейни с олимпийски размери в Плачковци и Трявна.
На гостите от чужбина предлагаме посрещане и изпращане от летище в страната и предоставяне на кола под наем. За разходка в планината предлагаме планински водач.
По заяка Закуска - 2.00 лв.
За контакт
гр. Плачковци
Ваканционна кьща "При Таневи", Тел: 0898449378, 0898449378
Изпрати запитване


tanbg.com/tourism