Начало   Почивки   Екскурзии   Круизи   Билети   Балнеология   СПА   Хотели   Вили   Автомобили под наем   Фирми  

Хотел-ресторант "Никол"


За нас
Хотел-ресторант "Никол" е едно от местенцата, където ще се почувствате като у дома си. Разположението му в близост до централната градска улица, Панаирните палати, пешеходния мост на р.Марица, архитектурно-историческия резерват "Старинен Пловдив", го прави удобно и привлекателно място както за хора, които търсят отдих, развлечения и почивка, така и за хора, ангажирани с бизнес.
Хотел-ресторант "Никол" е с капацитет от 40 места, разпределени в двойни, тройни, четворни стаи и едно студио. Всички стаи са обзаведени с вкус и предлагат уют и удобство на гостите. Всяка стая разполага със собствен санитарен възел, безжичен интернет, климатик, телефон, сейф за съхранение на ценности.

Цени:
Двойна стая - 65лв.
Двойна супериорна стая - 70лв.
Тройна стая - 100лв.
Четворна стая - 120лв.
Студио - 120лв.
Услуги
Хотелът предлага и следните услуги: обмяна на валута, туристическа информация, разплащане с кредитни карти, магазин за цигари и алкохол, ресторант с три зали и лятна градина.
Всеки клиент на хотел-ресторант "Никол" ползва намаление в ресторанта на хотела, а също получава талон за намаление в ресторант "Арена", който се намира в сърцето на Пловдив, на площад "Джумая".
Менюто на ресторант "Никол" е изключително богато, всички ястия са приготвени с вкус и поднесени с усмивка.
За контакт
гр. Пловдив
бул. "България" 144, Тел: 032 / 96 96 26, 0893 313 735
Изпрати запитване