Начало   Почивки   Екскурзии   Круизи   Билети   Балнеология   СПА   Хотели   Вили   Автомобили под наем   Фирми  

Никона Травел Еоод


За нас
ТУРИСТИЧЕСКА ДЕЙНОСТ

• Предлагаме разнообразие от екскурзии, почивки, хотелско настаняване, самолетни билети, круизи и уикенд програми, летни и зимни курорти в чужбина и България, екзотични пътувания навсякъде по света.

• Организираме пътувания за индивидуални туристи и групи в Европа, Азия, Африка и Южна Америка; посещения на изложения и панаири; семинари в страната и чужбина.

• Предлагаме туристически пътувания с автобус, самолет или кораб на водещи български и чужди туроператори.

• За сигурността по време на Вашето пътуване предлагаме медицинска застраховка с асистанс, а ако пътувате с лека кола - зелена карта.

РЕЗЕРВАЦИИ ОН-ЛАЙН

Чрез резервационната ни система online Вие можете веднага да изберете и резервирате подходящия за Вас полет, хотел и кола под наем, които да отговарят на вашите изисквания и бюджет.

• самолетни билети он-лайн - резервация и продажба на самолетни билети с редовни авиолинии, чартъри и нискобюджетни компании (low cost), предлагащи евтини самолетни билети. Най-изгодните предложения и цени за самолетни билети ще получите при нас.

• хотели в чужбина он-лайн- резервирате хотел в желания от Вас град по посочените по - долу критерии (цена, категория, разположение и т. н.). Към всички хотели има снимки, информация за налични свободни стаи в тези хотели, както и възможност за незабавна резервация оnline. Заплащането се извършва в България, а настаняване се реализира с ваучер за предоставената услуга.

• коли под наем (rent-a-car) он-лайн - резервирате лека кола, която получавате и връщате на съответното летище. Към всички коли има снимка и информация за клас, категория, вид, трансмисия, предаване, гориво, климатик, описание на колата, информация за багаж, брой пътници, работно време и адрес на вземане.

ПРЕВОДАЧЕСКА ДЕЙНОСТ

Извършваме преводи по договор с Министерство на Външните Работи.
Работим с висококвалифицирани преводачи, подписали пред нотариус клетвена декларация за верността и прецизността на превода, вписани в регистъра на МВнР.
Осигуряваме професионални преводачески услуги за преговори, семинари, придружаване и екскурзоводски услуги на различни езици.


Уважаеми дами и господа,

В основата на нашата работа е да изненадваме своите постоянни и нови клиенти с интересни и разнообразни туристически предложения, като се стремим да получавате повече отколкото очаквате.
Вие сте делови и заети хора. Оставете на нас да направим необходимото проучване и да организираме вашето пътуване по най-добрия начин.

За да бъде вашето пътуване приятно, потърсете ни !София 1000, ул. Славянска 11 В, офис 2 – партер

София 1000, ул.Солунска 34, партер

тел.: 980 51 41, факс: 980 16 68

http://www.nikona.bg , info@nikona.bg

За контакт
гр. София
ул. Славянска №11 вх. В оф.2, Тел: 4951505, 9805141, Факс: 9801668
Изпрати запитване

ул. Славянска №11 вх. В оф.2, Тел: 9805141, 4951505, Факс: 9801668
Изпрати запитване


www.nikona.bg