Начало   Почивки   Екскурзии   Круизи   Билети   Балнеология   СПА   Хотели   Вили   Автомобили под наем   Фирми  

Рай


За нас
За да се почувстваш като в Рая в Родопите,

за това ще се погрижи Хотелски комплекс „Рай”, гр.Маджарово.
Сред неповторим уют и красота, сътворен в този източен Родопски край, вие ще можете на воля да си отдъхнете сред природата докато се вслушвате в песнопоя на редките видове птици като:Царският орел, Египетският лешояд, Орелът змияр, Белоглавият лешояд, Соколът скитник, Бялоопашатият мишелов, Черният щъркел и още много други редки видове птици, всичките защитени от Б Д З П и Червената книга.
Като слънчева пътечка си проправя път романтичната ни река Арда наречена от траките „Бяла река” сред скалните творения на угасналият вече от много години назад кратер на вулкан. Вулкан, който със събуждането си е сътворил красивите скали криещи редки скъпоценности като : Ахат, Аметист, Яспис, Оникс, Кварц и др.
Там сред този почти забравен край родолюбката Гела Петрова създава приказка поставяйки началото на туристическата дейност в Родопското градче Маджарово, което до 1936г. се е казвало Ятаджик в превод „котловина” или „леговище” по-късно Дупница, а от 1949г. в чест на войводата Димитър Маджаров носи името му.
Като тя се е погрижила за всичко : уют, комфорт и удобство. След дълъг тур и разходки, който можете да си направите из района и околностите като посетите музея в града и многото паметници и творения носещи своите истории като „Кромлех”, „Глухите камъни”, Тракийските гробници, скални ниши и причудливи форми на природата. Със завръщането си в хотела можете да се отпуснете с питие в ръка, вкусни мезета и гозби край барбекю „Рай”, където можете да хапнете и традиционните ястия за този край, като „Родопско чеверме” със селекцията от добри вина.
И всичко това сред носещият се полъх от Бяло море и ромола на реката в лятната „райска” градина.
Едно прекрасно място за прекарване на един
невероятен уикенд !!!

"Там,
където уникален лешояд гнезди,
из маджарските скали
на Родопските ни планини".

www.hotelraibg.com
Услуги

Разполагаме с 3 апартамента,2 тройни,13 двойни и 12 единични стаи, сауна, райска лятна градина с барбекю и кафе-аперитив. Уютен ресторант с богато меню и 50-60 места, който е удобен както за индивидуални така и за групови посещения.
Цени: единични стаи - 40,00лв
двойна стая - 60,00лв
тройна стая - 80,00лв
апартамент - 80,00лв
За повече информация не пропускайте да ни посетите
на нашият Уеб сайт:
www.hotelraibg.com
телефон за връзка: на рецепция 03720/2230
Управител : 0889614198
За контакт
гр. Маджарово
Хотел "Рай", Тел: 03720/2230, +359 889 61 41 98
Изпрати запитване


www.hotelraibg.com