Начало   Почивки   Екскурзии   Круизи   Билети   Балнеология   СПА   Хотели   Вили   Автомобили под наем   Фирми  

Meridian 17


За нас
* Нашият сайт има за цел да информира потребителите и рекламира нашите продукти, и няма възможност да бъде направена покупка през него.

Предлагаме богат избор и различни варианти за ваканция, подходящи за всяка възраст - както за младежи, така и за семейства с деца и за хора от третата възраст, задоволявайки най-широк спектър от интереси.

Фирмата обслужва и голям брой корпоративни клиенти, организира посещения на международни изложения, панаири и конгреси. Според Вашите индивидуални желания и изисквания, ние селектираме наличните предложения и изготвяме оферти за пътувания, обиколни турове, рент-а-кар, които да Ви удовлетворят. Чрез нас можете да закупите индивидуални пакети за самолетни почивки или екскурзии до всички точки на земното кълбо.

Пакетите могат да включват самолетен билет, нощувки в хотели по избор на пътуващите, трансфери, всички необходими за престоя Ви в чужбина медицински застраховки, екскурзоводски услуги от местни екскурзоводи и пр.

От момента на създаването си фирмата бележи непрекъснат възход, изразяващ се в трайно нарастване на обслужените от нея клиенти от една страна и в постоянно усъвършенстване на организацията на работа и повишаване качеството на предлаганите разнообразни услуги от друга страна.

За нас ще бъде огромно удоволствие да споделим опита и впечатленията си от всички страни и хотели, които предлагаме, и да Ви осъществим незабравимо преживяване.
За контакт
гр. Варна
ул.''27-ми Юли" 19А, Тел: 052/838388, 0898455187, Факс: 052/838388
Изпрати запитване


meridian17.eu