Начало   Почивки   Екскурзии   Круизи   Билети   Балнеология   СПА   Хотели   Вили   Автомобили под наем   Фирми  
  1. Начало
  2. Фирми
  3. Пазарджик

Пазарджик - Туристически фирми

ModenMag
ModenMag е онлайн магазин за мъжки и дамски обувки, предлагащ огромно разнообразие от модели и размери: – дамски боти – дамски ботуши от естествена кожа – дамски елегантни и ежедневни обувки – мъжки елегантни и ежедневни обувки и много други. Работим с български и чуждестрани доставчици, които покриват всички Европейски стандарти за ...
https://modenmag.com/

гр. Пазарджик
ул. "К. Величков" 12
Тел: 0885107127
Изпрати запитване
Koch-Chemie България
Fakir.bg е единствен и изключителен представител за България на немската компания Koch-Chemie GmbH и предлага цялата гама продукти под названието Koch-Chemie - Професионални почистващи препарати и козметика за автомобили.
fakir.bg

гр. Пазарджик
Пазарджик
Тел: 0898408331
Изпрати запитване
SmeshkiNaDreshki.com
Смешки На Дрешки е онлайн магазин за висококачествени бебешки дрешки, тениски и възглавници със весели картинки, които се предлагат на достъпни цени.
www.smeshkinadreshki.com

гр. Пазарджик
бул. Мария Луиза №87
Тел: 0894986136
Изпрати запитване
E Osvetlenie
Е-osvetlenie е репликата на модерното осветление, представена чрез всички разновидности на осветителни тела, лампи, крушки и аксесоари за управлението им, на изключително изгодни цени. В селекцията се откриват и всички видове резервни части за електроуреди, електроконсумативи и устройства за регулиране на земеделски посевни площи и животни.
e-osvetlenie.eu/

гр. Пазарджик
бул. Цар.Освободител 88 В
Тел: 0896653590
Изпрати запитване
Форест Глейд - Единствения хотел с минерална вода в Пампорово
Най-доброто място за почивка в Пампорово. Релакс зона с минерална вода, детска писта, луксозни стаи, качественна храна и всичко това на разумни цени
www.forestglade.bg

гр. Пазарджик
Пампорово местност Караманджа
Тел: 0879099090
Изпрати запитване
Ciao.bg - електронен магазин за италиански стоки
Ciao.bg e електронният магазин на аутлет центъра „Виа Тракия” - на 9 км от Пазарджик. В онлайн магазина се продават избрани продукти от хранителния сектор и стоки за бита. Предлаганата продукция е произведена за италианския пазар, така че гарантираме на нашите клиенти избягване на всякакви съмнения за двойни стандарти.
ciaoshopbg@gmail.com

гр. Пазарджик
89 километър на автомагистрала Тракия
Тел: +359894762591
Изпрати запитване
хижа"ДОБРА ВОДА"
Представлява масивна триетажна сграда с капацитет 76 места в три апартамента и стаи с етажни санитарни възли и бани. Местата са разположени както следва: * 1 апартамент – от две стаи: една с четири легла и една – с осем * 2 апартамента – с по четири легла * 1 стая – с две легла * 1 стая – с три легла * 4 стаи – с по ...

гр. Пазарджик
село ДЕБРАЩИЦА
Тел: 0878241158
Изпрати запитване
ЕТ"Георги Милев-ОТОС-3"
Фирма ЕТ"ГЕОРГИ МИЛЕВ-ОТОС-3" е с основен предмет на дейност-извършване на вътрешни и международни автобусни превози на пътници със седалище в град Пазарджик, кв.Ивайло. Основано през 1998 г,притежаваме Лиценз на Европейската общност за превоз на пътници-Лиценз N:0167.
www.otos-3.com

гр. Пазарджик
ул.Ивайло 19
Тел: 034486964
Факс: 034486964
Изпрати запитване