Начало   Почивки   Екскурзии   Круизи   Билети   Балнеология   СПА   Хотели   Вили   Автомобили под наем   Фирми  
  1. Начало
  2. Фирми
  3. Плевен

Плевен - Туристически фирми

Zoom-Clean.eu
Зум Клийн е компания за всякакви видове вишки под наем и почистване на офиси в София, която работи с доказана техника и препарати на уникална цена.
www.zoom-clean.eu

гр. Плевен
ул. „Уилям Гладстон“ 16
Тел: 0887 450 209
Изпрати запитване
Галерия Сити Плевен - над 5000 картини на известни български и ч
Галерия Сити Плевен възниква като малка частна колекция, която с течение на времето се увеличава и броят на картините нараства. В момента, в галерията има над 5000 картини на известни български и чуждестранни художници. Ние не предлагаме само картини, но и статуетки, скулптури и много ценни и редки произведения на изкуството.
https://gallery-city.com

гр. Плевен
ул." Георги Бенковски" № 18-20
Тел: 0888775453
Изпрати запитване
Haydudova Aesthetic Center - център за естетични процедури
Haydudova Aesthetic Center - гр. Плевен предлага :Лазерна SHR епилация; Clear Lift; Лазерен ресърфейсинг; Лазерно премахване на петна, татуировки и разширени капиляри; Лазерна терапия на белези, стрии и ресърфейсинг; Процедури за тяло и целулит; Филъри; Уголемяване на устни; Ботокс; Мезотерапия и скинбустери; Мезоконци; Терапия с колаген GUNA; ...
https://estetika.bg/haydudova-aesthetic-centre-дерматолог-плевен

гр. Плевен
ул."Цар Борис III" 12 ет.3
Тел: 0878186868
Изпрати запитване
Movi- пазарувай с усмивка
Нашата фирма е с петнадесетгодишна история, извоювала си водещо място в търговията на едро и дребно за региона. На клиентите си предлагаме разнообразни стоки –пиротехнически изделия; парти аксесоари ; сувенири; сезонни стоки; стоки за дома и бита; електроуреди;детски играчки; всичко за ученика; козметика и парфюмерия; цветя и декорации; ...
https://movi.bg

гр. Плевен
ул.Г.Кочев 88 (Борса Гара Север)
Тел: 064800003
Изпрати запитване
MoviFishing
Ние от Movi Fishing залагаме на голям асортимент и конкурентни цени. При нас може да намерите стоки от водещи световни марки - Shimano, Daiwa, Colmic, Trabucco, Rapala, Salmo, Formax, Libao, Globe, Osako, FL и много други.
https://movi-fishing.bg/

гр. Плевен
Търговска Зона Север
Тел: 0889646464
Изпрати запитване
Владекс - търговия на едро и дребно
Владекс ООД, гр. Плевен е с предмет на дейност търговия на едро и дребно с компоненти за водопроводни и отоплителни инсталации, оборудване за бани, камини и печки. Онлайн магазинът предоставя модели на водещи производители в бранша. Предлагаме голям избор на камини, печки и котли – пелетни камини, камери за вграждане, готварски печки и аксесоари.
https://vladeks-bg.com

гр. Плевен
Кара Кольо” №28
Тел: 0877817766
Изпрати запитване
Крез Fishing - рибарско оборудване
Крезз ЕООД е фирма с петнадесетгодишна история, разполагаща с три склада за търговия на едро, профилирани в различните направления и седем магазина в рамките на гр. Плевен. От няколко години фирмата развива и търговия с риболовни и ловни принадлежности в онлайн магазина krez-fishing.bg. Магазинът предлага качествено оборудване.
https://krez-fishing.bg

гр. Плевен
ул. Васил Левски 62
Тел: 0892207240
Изпрати запитване
Фирми за къртене и извозване на отпадъци
Фирми за извозване на отпадъци от жилища, изхвърляне на стари мебели, извозване на отпадъци от мазета, тавани и апартаменти.
www.kyrtachi.com

гр. Плевен
none
Тел: 8888888888
Изпрати запитване
allpromo.eu
Изгодни оферти за пътуване в България и Чужбина,покупка на стоки и предмети,вскички видове услуги на уникални цени.Без плащане за сваляне на ваучер. Allpromo.eu - Вашият сайт за оферти!
allpromo.eu

гр. Плевен
Пловдив
Тел: 0878233300
Изпрати запитване
Застрахователен брокер Акорт ООД
Акорт Брокер предлага всички застрахователни продукти, като КАСКО, ГО, авиационно и морско застраховане, карго застраховане, имуществено застраховане, строително–монтажни рискове, отговорности на отделни видове бизнес-предприемачи, животозастраховане.
www.akort-ins.eu

гр. Плевен
ул. Найчо Цанов 1
Тел: (064) 801 103
Факс: (064) 802 455
Изпрати запитване