Начало   Почивки   Екскурзии   Круизи   Билети   Балнеология   СПА   Хотели   Вили   Автомобили под наем   Фирми  


Пътешествие из Япония, Тайван и Южна Корея

5620.00 EUR

Тип оферта Екскурзии
Дестинация Япония
Дати Постоянна оферта
Транспорт Самолет
Маршрут Токио - Камакура - Одайба - Нико - Киото - Осака - Пусан - Сеул
За контакт Екзотик Холидей
Тел: 02 980 00 39, 0700 15 500
 Изпрати запитване


13 закуски в хотелите Токио, Киото, Осака, Тайпе, Пусан и Сеул/ 6 обяда (местна кухня - 1 в Токио, 1 в Осака, 1 в Тайпе, 2 в Пусан , 1 в Сеул)/5 вечери (местна кухня – 2 в Тайпе, 1 в Пусан, 2 в Сеул)

Пътешествие из Япония, Тайван и Южна Корея1 ДЕН: 17.03.2023 / София – Истанбул - Токио
Излитане от София в 09:55 ч. с Turkish Airlines. Кацане в Истанбул в 12:20 ч. Кратък престой на летището. Излитане за Токио в 14:55 ч.
 
2 ДЕН:18 .03.2023 / Токио Ранно настаняване със суха закуска, обяд
Кацане на летище Narita, Токио в 07:50 ч. Посрещане от фирмата партньор. Трансфер до центъра на Токио (около 1 ½ -2ч в зависимост от трафика).
Около 10:30 ч., ранно настаняване и закуска/сандвич/ в хотел Hotel Monterey Akasaka 4* или подобен.
Днес следобед ще направим полудневен тур на старата част на Токио (включен в цената).
Обяд в местен ресторант (включен в цената).
Ще започнем обиколката с посещение на храма Асакуса Сенсоджи – един от най-популярните будистки храмове в Токио и най–старият храм в града. Ще имаме възможност за разходка по колоритната търговска улица Накамисе, тръгваща от храма и водеща до външната порта на храма. Множеството магазини и сергии предлагат на туристите изобилие от японски сувенири и различни традиционни местни лакомства.
Следва спирка на парадната площадка пред Императорския дворец – резиденцията на японското императорско семейство. Дворецът се намира в центъра на Токио, на мястото на стария замък Едо в голям парк, заобиколен от ровове и масивни каменни стени.
Ще минем покрай най-богатия квартал Гинза с най-луксозните магазини и хотели в града. След това ще се качим на Токио Тауър – Токийската кула, издигаща се на 333 метра височина в центъра на Токио.
Връщане в Hotel Monterey Akasaka 4* или подобен. Нощувка/1/.

3 ДЕН: 19.03.2023 / Токио Токио – Камакура - Токио (67 км, около 0,50 ч трансфер с автобус) / Закуска
Закуска. Днес ни предстои целодневна екскурзия до Камакура и Токио (включена в цената).
Камакура - град, който се намира югозападно от Токио, в чийто район има множество храмове и светилища, благодарение на които атмосферата на стара Япония все още се долавя. Камакура е избран за главен град на Япония по времето на шогун Минамото през XII в. и просъществувал като център на властта до XIV в. През периода 1185-1333г от Китай навлиза влиянието на дзен будизма, станал бързо популярен в средите на самураите и оказал голямо влияние в културата и изкуството на Япония.
Ще посетим храма Котокуин – будистки храм на направлението Джодо – шу, известен с прекрасната бронзова статуя на Амида Буда. Със своята височина от 13,35 метра, тя е втората най-висока статуя на Буда в Япония, след тази в храма Тодайджи в Нара.
В центъра на града се намира най-големия храм в Камакура – Tsurugaoka Hachimangu, известен като едно от най-важните места за поклонение в Япония след новогодишните празници. Храмът е основан през 1063г от минамото Йорийоши и е преместен на мястото, на което се намира и днес през 1180г от Минамото Йоритомо – основателя и първия шогун на шогуната Камакура.
Свободно време за обяд в някой от ресторантите на пешеходната улица на града (невключен в цената).
Следва посещение на храма Хасе Канон (Hase Kan-non Temple) - известен със статуята си на Канон – богинята на милосърдието. Храмът е разположен на върха на хълм, от който се открива прекрасна гледка към целия град, плажовете и океана. На върха в една от сградите на храмовия комплекс се намира и Библиотеката, която носи цялото знание на света в себе си. Смята се, че този, които успее да я завърти, ще го придобие...
Връщане в хотела в Токио. В късния следобед, разходка до изкуствения остров Одайба, от където се открива прекрасна панорамна гледка към централната част на Токио. Свободно време за вечеря на острова. Връщане в хотела. Нощувка/2/.

4 ДЕН: 20.03.2023 Токио – Нико - Токио (около 150 км, около 2ч трансфер с автобус) / Закуска
екскурзия до япония за цъфтежа на вишните Закуска. Целодневна екскурзия до Нико (включена в цената).
Град Нико е известен с най-красиво декорираният храм в Япония - Тошуго, в който се намира и грабницата на шогун Токугава Иеясу. Той е основател на шогуната Токугава през 1615г, който управлява страната до 1867г.
Отпътуване към живописното езеро Чузенджи, разположено в подножието на планината Нантай (разстоянието от Нико до Чузенджи е 30 км). Разходка в района и посещение на един от най-известните и впечатляващи водопади в Япония - водопада Кегон.
Свободно време за обяд (срещу допълнително заплащане).
Обиколката ни ще продължи с посещение на разположения сред гората храм Тошогу, където се намира и гробница на шогун Токугава Иеясу (тя не се посещава). Пищно украсеният с позлатени дърворезби храмов комплекс е включен в листата на световното културно наследство на ЮНЕСКО. Ще видим и пететажната пагода, портата Ниомон, трите маймунки: "Не чух", "Не видях", "Не казах" - Изображението на трите маймунки, олицетворяващи будистката концепция за не правене на зло. Всяка маймунка символизира определена идея, по-точно част от нея и носи съответстващо име:
Мизару (покриваща очите и не виждаща злото), Киказару (покриваща ушите и не чуваща злото), Ивазару (прикриваща устата и не говореща нищо зло).
Всички заедно изразяват сентенцията “Ако не виждам злото, не чувам злото и не говоря нищо за него, аз съм защитен от него”.
Връщане в хотела в Токио. Нощувка/3/.
Важно! На следващия ден ще отпътуваме за Киото с влака „Стрела“(Багажът ще бъде транспортиран отделно, направо до хотела в Киото, необходимо е да го оставите на рецепцията на хотела до 07:30ч. Моля да подготвите ръчен багаж за последната нощувка в Токио). 

5 ДЕН: 21.03.2023 – Токио – Киото (около 515 км, обща продължителност на пътуването около 2,40 ч) / Закуска
Закуска. Възможност за разходка до популярния район на Токио – Шибуя. Цветно и оживено място, най-вече популярно с диагоналната си пешеходна пътека и паметника на вярното куче Хачико.
*Често наричано най-натовареното кръстовище в света, то се намира в Токио и го прекосяват хиляди пешеходци дневно. В пиковите часове хипнотичният темп на променящия се светофар сякаш "завихря" масите от хора в хипнотизиращ, но клаустрофобичен валс. За мнозина контролираният хаос на кръстовището на Шибуя е въплъщение на ефективната лудост на най-модерния град.
Тук 10 улици и пет големи пешеходни пътеки се събират под един модерен каньон от неонови цветове и реклами в сърцето на Токио. Кръстовището на Шибуя служи като централно място за сбирка на Нова година, вдъхновено от американската традиция Таймс Скуеър, и е фокусна точка за празненствата за Хелоуин, които стават все по-известни в Япония през последните години. Неговата популярност лесно се обяснява. Заедно със станция Шинджуку, станцията на Шибуя в района има честта да бъде една от най-натоварените гари в света. Свързвайки се с популярни райони като Шинджуку, Хараджуку и Ропонги, е почти невъзможно да се заобиколи Шибуя при посещение в Токио или дори пътуване из града. И въпреки това - не бихте искали да заобиколите. Мястото трябва да се види и да се усети.
Около обяд , отпътуване от гарата на Токио за Киото с влака „Стрела“. Пристигане на ж.п. гарата в Киото. Трансфер до хотела в Киото. Настаняване и нощувка/4/ в Karasuma Kyoto Hotel 4* или подобен.
 
6 ДЕН: 22.03.2023 Киото / Закуска
Закуска. Днес ни предстои целодневна обиколка на Киото (включена в цената).
Започваме с посещение на замъка Nijo-jo, който е бил резиденция на управляващия шогун по време на първия шогунат от периода Едо (1603-1867). Продължаваме към храма Кинкакуджи (Kinkakuji Temple) – дзен будистки храм с изключително красив градински комплекс, признат за част от 17-те Исторически паметници на древно Киото и част от Световното наследство на ЮНЕСКО.
Следва посещение на храма Sanju-san-gen-do или известен още като “Храмът на 1001 статуи на Буда”, където ще видим в центъра статуя на богинята Канон – Богинята на милосърдието, а от двете й страни в редици по десет, дървени статуи в човешки размер на същата богиня, всички те разположени в дълга 120м храмова постройка.
Ще изпитаме дзен енергията на чаена церемония в Киото.
Свободно време за обяд (не е включен в цената).
Следобеда – свободно време и разходка в квартала Гион – старата част на Киото, осеяна с множество ресторанти, магазини и тесни улички.
Нощувка/5/.

7 ДЕН: 23.03.2023 Киото - Нара– Осака (57км) / Закуска и обяд
Закуска. Отпътуване за Осака, като по пътя ще спрем за разглеждане храма Todaiji в Нара, разположен в парка с елените (включено в цената).
Нара е първата постоянна столица на Япония, която е основана през 710г. В следващите няколко десетилетия, обаче, влиянието на монасите от храмовете на града в политическия живот на страната става толкова голямо, че се налага преместването на столицата от Нара в Нагаока. Въпреки това, градът остава един от най-любимите за посещение в Япония, само на около част път от Осака и Киото.
Ще посетим храма Todaiji, разположен в Парка на Нара – едно от най-популярните места за разходки в града, известно с над 1200-те елени, които живеят в него. Те си изключително дружелюбни и можете да ги нахраните с крекерите, които се продават на територията на парка и, които са специално направени за тях.
Храмът Todaiji е построен през 752г и става водещ храм на Будизма в Япония. През годините храма толкова силно влияе и върху държавните въпроси, че през 784г се налага столицата да бъде преместена от Нара в Нагаока. Ще посетим основната сграда на храма, където се вижда 15 метрова бронзова статуя на Буда. Важна атракция в храма е колоната в основата, на която има дупка – ако успеете да минете през нея, ще получите просветление в следващия си живот.
Около обяд се придвижваме към Осака.
Осака е третият по големина град в Япония. Градът се намира на остров Хоншу на мястото, където река Осака се влива в залива Джодо. Осака също така е една от 47-те префектури на Япония, която е създадена през 1868 година.
Ще обядваме един от най-вкусните местни специалитети okonomiyaki (зелев омлет с морски дарове) в местен ресторант (включен в цената).
Продължаваме към най-високата сграда в града – Umeda Sky Building.
Настаняване в хотел Osaka Excel Hotel Tokyu 4* или подобен. Нощувка/6/.

8 ДЕН: 24.03.2023 Осака - Кагава - Осака (около 200 км, около 3 часа в посока) / Закуска
Закуска. Отпътуване за префектура Кагава, най -малката от 47 те префектури на Япония, намираща се на територията на остров Шикоку за целодневен тур.
Пристигане в столицата на префектурата -Такамацу. Предстои ни вълнуващо посещение на градината Рицурин /Ritsurin Koen Garden/. Тази разходка ще изпълни сетивата ви, гледките тук ще ви удивят със своята съвършеност, красота и простота.
*Градината Рицурин е голяма историческа градина в Такамацу, Япония. Тя е завършена през 1745 г. като частна градина за разходка и вила за местните феодали и е отворена за обществеността през 1875 г. Рицурин е една от най-големите градини за разходка в Япония и основна туристическа атракция за префектура Кагава.
Свободно време за обяд и разходка по най-популярната улица в Такамацу - Chuo Dori Street,
* заслужава си да опитате местните нудли удон, както и хоне-цуки-дори", подправено пилешко бутче. Ако сте любопитни опитайте и маслините на Кагава. Едноименната префектура е най-големия производител на маслини и зехтин в Япония.
Денят ще продължи с посещение на Замъка Такамацу /Takamatsu Castle/, наричан е още замъкът Тамамо, буквално „замък от морски водорасли“, заради своите ровове с морска вода, които го обграждат и защитават. Този замък е един от трите в Япония, които използват ровове с морска вода, заедно със замъка Имабари в префектура Ехиме и замъка Накацу в префектура Оита.
На тръгване от Такамацу ще се изкачим на планината Яшима /Yashima/ и ще се насладим на интересна гледка на областта и вътрешното море Сето.
Връщане в Осака. Нощувка/7/.

9 ДЕН: 25.03.2023 Осака – Тайпе (Тайван) / Закуска и вечеря
Закуска. Следва посещение на замъка Осака
Най-интересната забележителност на града безспорно е Замъкът Осака (Osaka Castle), който е построен през 1576 година. Той има пететажната главна кула, която днес впечатлява с възстановената си по образеца от миналото архитектура, в която могат да се видят многобройни артефакти от епохата.
*Замъкът Осака е бил строен с цел да бъде най-здравият и най-красивият в Япония. Над 30 000 души се трудят неуморно денонощно за издигането на красивия приказен дворец, който е и един от най-известните и харесвани замъци в цяла Япония.
С издигането си през 16 век замъкът Осака изиграва важна роля в обединяването на Страната на изгряващото слънце. Замъкът Осака е издигнат на мястото на по-стария храм Хонганджи (Honganji Temple), който е разрушен от Oda Nobunaga 30 години по рано от началото на новия замък в Осака. Предвиждало се замъкът Осака да стане център на нова и унифицирана Япония под управлението на владетеля Тойотоми (Toyotomi Hideyoshi). Все пак този план не се осъществил докрай, защото през 1615 година, няколко години след смъртта н Тойотоми замъкът Осака е тотално унищожен от войските на Токугава (Tokugawa), с което се сложило на практика край на управлението на рода Тойотоми.

Трансфер до летището на Осака. Отпътуване за Тайпе с полет в 16:00 ч. Кацане в Тайпе, Тайван в 18:00 ч. Посрещане от местния екскурзовод и трансфер до популярната улица Raohe Night Market. Нощният пазар на Тайпе е достоен представител на азиатските нощни пазари, тук ще намерите изобилие от ресторанти, магазини, изкусителна улична храна и ще усетите живота на местните и техния начин да релаксират, да хапнат вкусно и да се забавляват.
Вечеря , включена в цената. Трансфер и настаняване в хотел Chamcham Hotel Taipei 4*или подобен. Нощувка/8/.

10 ДЕН:26.03.2023 Тайпе / Закуска и вечеря
Закуска. Предстои да разгледаме столицата на Тайван, Тайпе. Ще посетим Тайпе101, този знаков за Тайван небостъргач е 4‘ти по височина на Азиатския континент.

*Има 101 етажа, височината му е 508 метра. На ниските етажи са разположени търговски центрове, на високите – офиси. От 2004 до 2010 година е най-високият небостъргач в света. Строителството започва през 1999 година. Официалното откриване се състои на 31 декември 2004 година. В този небостъргач се намират някои от най-бързите асансьори в света, производство на „Мицубиши Груп“. От 1-вия до 89-ия етаж се изкачват за 39 секунди, със скорост 63 км/час.
Стойността на сградата е 1,7 млрд. щ. дол. Зданието е облицовано със стъкло и алуминий, поддържано от 380 бетонни опори, които влизат на 80 метра в земята. Опасността от урагани и земетресения е намалена от огромен глобус-маховик, намиращ се между 87 и 91 етаж. По изчисления на инженерите сградата може да издържи на външни влияния и колебания 2500 години.
Обиколката ни ще продължи с посещение на мемориала, издигнат в памет на Генералисимо Чанг Кай Шек /Chiang Kai-Shek/, ще спрем за фото сесия пред знаменития хотел The Grand – първия 5* хотел в Тайпе, една от най-красивите за столицата сгради е въплъщение на източната естетика в архитектурата. Ще видим Президентството. Ще наблюдаваме смяната на караула пред Martyrs’ Shrine
 
* Построен върху зелен хълм през 1969 г., впечатляващото Национално светилище на мъчениците /Martyrs’ Shrine/ е архитектурно вдъхновено от „Залата на върховната хармония“ в „Забранения град“ в Пекин. Храмът е посветен на 390 000 войници, убити в служба на страната си по време на Войната на съпротивата срещу Япония и гражданската война между китайските републикански и комунистически сили. Основна атракция в светилището е ежечасовата церемония за смяна на почетния караул пред главната порта.
Разходката ни ще продължи с посещение на търговския квартал Ximending, популярния и колоритен пазар Yongle Market, както и улица „Дихуа“ Dihua Street известна с изобилието на традиционни китайски аптеки.
Вечеря в популярния ресторант Ding Tai Fung с типична тайванска кухня.
Връщане в хотела. Нощувка/9/.

11 ДЕН:27.03.2023 Тайпе, Тайван – Пусан, Южна Корея / Закуска и обяд
Закуска. Ще посетим Националният музей на Тайван, за да разгледаме ценната експозиция от различни предмети, книги и артефакти.
Обяд в елегантния ресторант „Silks Palace“, който се помещава в сградата на музея.
След обяда, трансфер до летище Тайпе за полет до Пусан, Южна Корея. Излитане в 16:40 часа и кацане в Пусан в 19:55 ч. Трансфер от летището на Пусан до хотел Ramada Encore Haeundae 4* или подобен. Нощувка/10/.

12 ДЕН: 28.03.2023 Пусан / Закуска, обяд и вечеря
Закуска. Тръгваме от нашия хотел, разположен в курортния район Ханде (Haeundae) към най-красивият в града и единствения храм, разположен на брега на морето - Хандонг Йонгукса (Haedong Yonggungsa). Храмът е построен през 1376г от велик будистки учител по време на династия Корьо. Основната сграда от храма е изцяло реновирана през 1970г, като са запазени стила й с всички цветове. В центъра на комплекса се намира три етажна пагода, заобиколена от 4 лъва, символизиращи радостта, гневът, щастието и нещастието. До храма се стига по 108 стъпала, където докато слизате около средата ще чуете шума на вълните, а когато стигнете до края на пътеката, ще видите морето с всичките му цветове. На нова година хиляди местни хора идват тук да посрещнат зората на на това очарователно място.
Ще обядваме с риба на грил и ще продължим към рибния пазар на Пусан - Jagalchi Fish Market. След това ще посетим колоритното културно селище Гамчеон /Gamcheon Cultural village/ и за десерт, Кулата на Пусан, за да погледнем града отгоре. Кулата е висока 120м, и поради разположението си на 69м над морското ранище предлага прекрасна пълна гледка към града и символите му като Статуята на генерал И Сун-син, Звънецът на гражданите, часовникът във форма на цвете, бизнес районът, пристанището и старата част на града.
Вечеря в типичен корейски ресторант с барбекю в центъра на масата. Връщане в хотела и нощувка/11/.

13 ДЕН: 29.03.2023 Пусан / Закуска, обяд и вечеря
Закуска. Отпутъване за Куенджу (старата столица на Корея) за целодневен тур (включен в цената), който ще ни покаже богатата над 4000г история на страната.
Първата ни спирка днес е храма Булгукса (Bulguksa temple), известен като шедьовър на будисткото изкуство. Храмът е част от световното наследство на ЮНЕСКО и е основан през 528г, по време на кралство Шила. Почти всички постройки на територията на комплекса са обявени за национални богатства. По време на японската инвазия през 1592-1598г храмът е напълно изгорен и отново възстановен през 1604г. Най-големият шедьовър на комплекса са двата моста - Белия и Синия облак, които имат общо 33 стъпала, символизиращи 33-те рая на Будизма, които водят до Просвещението и до основната сграда на комплекса.
Следва посещение на Националния музей в града, в който могат да се видят множество артефакти от дългата история на страната, намарени на мястото на следващата забележителност, която ще посетим – големия археологичен комплекс Анап-джи (Anapji Pond). Комплексът е създаден от няколко сгради, чиито основи могат да се видят и сега и продължават да се проучват от археолозите, а езерото е създадено по заповед на крал Мунму през 674 година и е било част от дворцовия комплекс на древната Шила (57 г. пр.н.е. - 935 г). 
Ще направим почивка за обяд (включено в цената, корейска кухня).
Продължаваме с парка Тимули (Timuli) – огромен парк, в който се намират кралски гробници от периода на кралство Шила, някои от които са вече проучени. Гробниците отвън приличат на могили във форма на кубе или полумесец. В проучените са намерени много златни, украшения, стъклени принадлежности, керамични съдове. Колекцията е показана в Националния музей в съседство. 
Връщане в Пусан и трансфер до ЖП гарата за отпътуване до столицата Сеул с KTX Bullet train за около 2 часа и 40 мин, 325 км. . Пристигане в Сеул и вечеря в типичен ресторант. Трансфер и настаняване в хотел Hotel Gracery Seoul 4*
Нощувка/12/.

14 ДЕН: 30.03.2023 Сеул / Закуска, обяд и вечеря
Закуска. Днес ще направим обзорна екскурзия на Сеул (включена в цената) с автобус включваща най-големите забележителности на града като двореца Чангдеогунг (Changdeokgung), улицата на занаятите Инсадонг (Insadong), традиционният пазар Намдемун (Namdaemun), улица Миангдонг (Myeongdong) и телевизионната кула Seoul N Tower, от която се вижда панорамно града. 
Ще започнем разглеждането с двореца Чангдеогунг (Changdeokgung) – един от петте двореца построени от представителите на династията Чосон (1392–1897), и една от малкото запазени постройки в традиционен корейски стил, непострадали в Японско-Корейската война от началото на ХХ в. Любимо място на много от принцовете и принцесите от династията, двореца се характеризира с постройки изградени в хармония с простотата на природата, няколко двора и прекрасна малка градина с езеро, на която са се любували самите императори.
Продължаваме със свободно време на улицата на занаятчиите Инсадонг (Insadong), където ще имате свободно време да пазарувате измежду многобройните търговци на много прилични цени.
От там се отправяме към друго традиционно място за пазаруване от местните хора – пазарът Намдемун (Namdaemun), който никога не спи. Тук можете да видите множество традиционни стоки, както и различни пренадлежности като рибарски такъми, играчки, кухненски съдове, дрехи, аксесоари и др.
Ще обядваме в местен ресторант (включено в цената, корейска кухня).
След обяда продължаваме с пазарската улица Миангдонг (Myeongdong), където се намират бутиците, класните ресторанти и салони за красота на столицата.
Денят ни ще завърши с качване на кулата Seoul N Tower, от която при хубаво време се вижда на длан целия град.
Вечеря в типичен корейски барбекю ресторант, включен в цената.
Връщане в хотела. Нощувка/13/.

15 ДЕН: 31.03.2023 Сеул - Истанбул / Закуска
Закуска. Свободен ден за разходка в Сеул. Късно напускане на хотела, включено в цената. Среща на рецепция с вашия гид в 19:15 часа за трансфер до летище Инчеон в Сеул за обратния ви полет до София. Излитане от Сеул за Истанбул в 23:45 ч.

16 ДЕН: 01.04.2023 Истанбул - София
Кацане на летище Истанбул в 05:10 ч на 01.04.2023 г. Излитане за София в 07:30 ч.
Кацане на летище София в 08:40 ч.

Цената включва:
*Самолетен билет София-Истанбул-Токио-Сеул-Истанбул-София с включени летищни такси и багаж до 23 кг на авиокомпания Turkish airlines
*Трансфери летище-хотел-летище както е описано в програмата
*Ранно настаняване и сандвич при пристигане в Токио, включени в цената
*3 нощувки в Токио в хотел Hotel Monterey Akasaka 4* или подобен·     
*2 нощувки в Киото в хотел Karasuma Kyoto Hotel 4* или подобен
*2 нощувки в Осака в хотел в хотел Osaka Excel Hotel Tokyu 4* или подобен
*2 нощувки в Тайпе, Тайван в хотел Chamcham Hotel Taipei 4* или подобен
*2 нощувки в Пусан, Южна Корея в хотел Ramada Encore Haeundae 4* или подобен
*2 нощувки в Сеул, Южна Корея в хотел хотел Hotel Gracery Seoul 4* или подобен     
*Късно напускане на хотела в Сеул при отпътуване, включени в цената
*13 закуски в хотелите Токио, Киото, Осака, Тайпе, Пусан и Сеул
*6 обяда (местна кухня - 1 в Токио, 1 в Осака, 1 в Тайпе, 2 в Пусан , 1 в Сеул);
*5 вечери (местна кухня – 2 в Тайпе, 1 в Пусан, 2 в Сеул);
*Панорамна полудневна обиколка на Токио;
*Целодневна екскурзия до Камакура с автобус;
*Вечерно посещение и свободно време за вечеря на остров Одайба
*Целодневна екскурзия до Нико с автобус;
*Целодневна обиколка на Киото;
*Участие в чаена церемония в Киото;
*Полудневна екскурзия до Нара с автобус;
*Целодневна екскурзия до префектура Кагава, намираща се на територията на остров Шикоку и посещение на градините Рицурин
*Обиколка на Осака
*Обиколка на Тайпе
*Обиколка на Пусан
*Обиколка на Сеул
*Билет за влака стрела от Токио до Киото
*Билет за бързоскоростния влак KTX от Пусан до Сеул
*Самолетен билет за полет от Осака до Тайпе
*Самолетен билет за полет от Тайпе до Пусан
*Екскурзоводско обслужване от сертифицирани екскурзоводи на английски език и превод на български от водача на групата;
*Входни такси на посещаваните обекти по програмата;
*Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро;
*Водач на групата от туроператора при минимум 15 човека;


Цената не включва:
*Застраховка отмяна на пътуване – по желание и на запитване в офиса на туроператора;
*Лични разходи и напитки по време на храненията;