Начало   Почивки   Екскурзии   Круизи   Билети   Балнеология   СПА   Хотели   Вили   Автомобили под наем   Фирми  


Петдневна почивка за ДВАМА

240.00 лв.

Тип оферта Двойна стая
Дестинация Созопол, България
Дати 15.07 - 24.08, 2021
База RO
За контакт Дом Ведрина
Тел: 0887208006, 055022081
 Изпрати запитване


Стаите за гости се намират в триетажна къща, разположена в новата част на гр. Созопол, на около 7-8 минути пеша от началото на стария град Созопол. Най-близкият плаж - Централният плаж, се намира на около 7 минути пеша, а центърът на Новия град - на около 4 минути пеша.

С какво се отличаваме от другите: Районът е тих, далече от нощните заведения със силна музика и шум. За разлика от задуха на Стария град, тук е изключително прохладно и свежо. Сградата е в средиземноморски стил и разполага с приятна вътрешна градина. Тук има поставени маси за пребиваващите туристи, така че те да се чувстват добре сред цъфналите цветя. Поддържаме много добра чистота и се стремим към добро общо обслужване.

Обектът създава изключителна уютност на пребиваващите в него и с това, че не е много голям и всеки се чувства тук като у дома си. Стаите са хотелски тип И достатъчно уютни .

Предоставяме двойни стаи с баня, тераса, хладилник, телевизор и климатик.Някои стаи са със спалня,а някои с две отделни легла. Всички стаи разполагат и с интернет.

Предлагаме добро обслужване и внимание!

В непосредствена близост се намират 3 магазина за хранителни стоки, 3 малки ресторанта, закусвалня, спортна площадка. На края на улицата има платен паркинг за коли.

Самият гр. Созопол е известен със своята древна история, с археологическите си разкопки и паметници.