Начало   Почивки   Екскурзии   Круизи   Билети   Балнеология   СПА   Хотели   Вили   Автомобили под наем   Фирми  


Почивка Гърция Спа в Лутраки позар 3 н.+закуски и вечери - 01.06. 4 дни

370.00 лв.

Тип оферта СПА
Дестинация Лутраки Позар, Гърция
Дати Постоянна оферта
Транспорт Автобус
За контакт Ivaniko tour
Тел: 029523109, 0889916601
 Изпрати запитванеПрограма
1 ден. СОФИЯ - ПЕРНИК - РАДОМИР - ДУПНИЦА - БЛАГОЕВГРАД - ГКПП КУЛАТА - СОЛУН ПОЖАРСКИ БАНИ
Отпътуване от гр. София / гр. Перник / гр. Радомир / гр. Дупница / гр. Благоевград в посока ГКПП Кулата . Пристигане в курорта Лутраки Позар. Разположен в подножието на планината Каймакчалан курортът е уникален с красотата на водопадите от минерални води образувани от сливането на шест извора. Още по-голям интерес представлява това , че едната част от водите е с температура 37 С, а другата е студена. Курортът разполага както с открити естествени минерални басейни,достъпни за туристи, така и със закрити. Мястото е наричано и Раят на земята, близостта с гората пък прави почивката още по - приятна и ефективна. Дефилето на Лутраки се спуска по поречието на реката и е с дължина 33 км. Лечебните извори на Позар са дестинация не само за възрастни, но и за млади хора, които искат да избягат от стреса на ежедневието, да релаксират и да прекарат добре.Настаняване в хотел. Свободно време. Вечеря . Нощувка.

2 ден. ПОЖАРСКИ БАНИ или полудневна екскурзия до ЕДЕСА
Закуска.Свободно време в Лутраки или по желание и срещу допълнително заплащане,полудневна екскурзия до град Едеса,отпътуване в 10:00 ч. / при минимум 20 записани туристи /. Градът носещ името Воден от древни времена, заради водните си ресурси , впечатлява с водопадите си. Фотопауза. Свободно време. В 14:00 ч.Отпътуване за Позар-Лутраки.Вечеря.Нощувка .

3 ден . ПОЖАРСКИ БАНИ
Закуска.Свободно време. Вечеря.Нощувка .

4 ден. ПОЖАРСКИ БАНИ - СОЛУН - БЛАГОЕВГРАД - РАДОМИР - ПЕРНИК - СОФИЯ
Закуска. Напускане на хотела в 10:00 ч. Отпътуване гр. Солун . Пристигане в град Солун – възможност за посещение на Бялата кула, църквата „Св.Димитър”, градската крепостна стена, арката на Галерий, ротондата „Св. Георги”, площад Аристотелис и др. Свободно време за шопинг в центъра на града. Отпътуване за България в 15:30 ч.. Пристигане в гр. Благоевград /гр.Дупница /гр. Радомир / гр. Перник / гр.София вечерта.

ПАКЕТНА ЦЕНА НА ЧОВЕК НАСТАНЕН В ДВОЙНА / ТРОЙНА СТАЯ ВКЛЮЧВА:
•Транспорт с туристически автобус;
•Гранични и магистрални такси ;
•Посещение на Лутраки Позар;
•3 нощувки / 3 закуски / 3 вечери ;
•Посещение на Лутраки Позар;
•Посещение на гр. Солун;
•Медицинска застраховка с асистанс на стойност 5 000 евро покритие при "Евроинс" АД;
•Груповата застраховка важи за всички пътуващи на възраст до 84 г. без доплащане;
•Водач придружаващ пътуването;

ОТСТЪПКИ:
• дете до 12 години – минус 40 лв.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
•Полудневна екскурзия до водопадите на гр. Едеса – 15 лева / при минимум 20 записани пътника /
•Не се предлага единично настаняване по програмата;
•Разходи от личен характер;
•Приблизителни входни такси за спа басейните в курорта - 4 евро / открити минерални басейни/ ; 5-7 евро / закрити басейни/
вход за Ротондата " Свети Георги " в гр. Солун - 4 евро на човек
•Такса престой в Гърция (влиза в сила от 01.01.2018 г.): 0.50 EUR на стая на ден в хотел 2*; 1.50 EUR на стая на ден в хотел 3*; 3.00 EUR на стая на ден в хотел 4* и 4.00 EUR на стая на ден в хотел 5* (заплаща се задължително и индивидуално на рецепцията на всеки хотел!)

Забележка:
1. Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени.
2. При желание за настаняване в стая с три легла, туристите следва да имат предвид, че третото легло в повечето хотели и средства за настаняване представлява сгъваемо легло, разтегателен диван или походно легло /т.е. не е редовно легло/. Добавянето на допълнително легло намалява пространството в стаята и създава неудобство и за тримата туристи. Не се препоръчва настаняване на други туристи на допълнително легло, освен деца до 12 години.

Допълнителна информация:
Полезният ефект от минералните води е известен още от Древността. Спрямо минералния си състав и температура те са с различно приложение. Водите в Лутраки Позар са със средна температура 37 С и ниска минерализация,което ги прави полезни за облекчаване и лечение на кожни заболявания, урологични заболявания и такива на опорно двигателния апарат.

Условия за резервации и анулации:
• За резервация са необходими три имена и ЕГН на пътуващите.
• При записване се внася депозит не по-малко от 30% от цената на пътуването.
• Направени резервации автоматично се анулират, 72 часа след генерирането им, ако по тях не е постъпило плащане.
• Доплащането е до минимум 10 дни преди датата на заминаване.

029523109
0889916601
0887706170
ivaniko@mail.bg