Начало   Почивки   Екскурзии   Круизи   Билети   Балнеология   СПА   Хотели   Вили   Автомобили под наем   Фирми  


Разходка в Белгия и Холандия!

1380.00 лв.

Тип оферта Екскурзии
Дестинация Холандия, Белгия
Дати 19.08 - 24.08, 2017
Транспорт Самолет
Маршрут Брюксел - Гент - Брюж - Антверпен - Ротердам - Делфт - Хага - Амстердам
База BB
За контакт Eвро Топ Тур ЕООД
Тел: 032 262 264, 0895 620 737
 Изпрати запитване


1 ден София - Брюксел
Отпътуване от летище София за Брюксел. Трансфер и настаняване в хотел 3***. Нощувка.
2 ден Брюксел
След закуска - свободно време в столицата Брюксел, която е и сърцето на Европейския съюз и НАТО. В Брюксел се намират официалните седалища на Европейската комисия, Съвета на Европейския съюз и второто седалище на Европейския парламент. Град, в който царства аромата на шоколад и горещи вафли.
Нашата програма ще започне с фото пауза пред Кралския дворец, който е работната резиденция на Негово величество крал Филип. Спираме за посещение на Катедралата „Свети Михаил“. Програмата ни продължава с пешеходна разходка на центъра на града: Гран Плас – централният площад с елегантната сграда на Кметството и сградите на гилдиите, статуята на Манекена Пис. Свободно време или възможност за посещение на Кралския музей на изящните изкуства .
Настаняване в хотел 3*** в Брюксел. Нощувка.
3 ден Гент – Брюж
След закуска имате възможност да останете в Брюксел или да се включите в нашата еднодневна екскурзия до Гент и Брюж.
Първа спирка ще бъде град Брюж, който е административен център на Западна Фландрия и част от списъка на ЮНЕСКО за световно и културно наследство. Пешеходната ни обиколка ще започне с пресичането на един от средновековните защитни валове на града. Средновековните улици ще ни отведат до двата централни площада Бург и Марк. Ще посетим Катедралата Светия Спасител и параклиса на Христовата кръв. Ще имате възможност да опитате местната бира, да опитате местния шоколад и да си купите от местните ароматни лавандули. Свободно време или възможност за разходка с лодка по каналите на града. Едно наистина живописно изживяване, което не трябва да се пропуска.
Втората спирка по нашия път ще бъде Гент - един от средновековни градове, главен център на Източна Фландрия. Лимбург е късата уличка в центъра на града, върху която са наредени безценни средновековни паметници, между които замъкът на Жерар Дявола и Катедралата, в която е изложено произведението – шедьовър, върхът в творчеството на Ван Ейк – „Поклонение пред Мистичния агнец”.
Отпътуване за Брюксел. По пътя спирка за фото пауза край Атомиумът, модел на атома построен за ЕКСПО в града, който вече е станал символ на белгийската столица.
Нощувка в същия хотел в Брюксел.
4 ден Антверпен – Ротердам – Делфт - Хага
След закуска първа спирка ще бъде Антверпен. Неговата история започва от малко гало-римско селище, но през Средновековието ще се оформи като важен център в херцогство Брабант. Ще направим фото пауза край замъка Стен, издигнат между 1200 и 1225 година. Той се счита за най-старата сграда в този белгийски град. По това време дворецът е известен просто като замъка Антверпен. След един основен ремонт и разширяване на средновековната крепост през 1520 година по време на управлението на Карл V, тя започва да се нарича Хет Стен, което в буквален превод означава „Скалата”. Ще видим Кметството и ще посетим Катедралата, известна с творбите на Рубенс.
Отправяме се за Кралство Нидерландия, наричано по-често Холандия. Нидерландия е също конституционна монархия, управлявана от Негово величество крал Вилем Александър.
След кратко пътуване пристигаме в Ротердам. Автобусната ни програма включва: мостът Еразъм, Евромачтата, пристанището. Пешеходно ще се разходим от Кметството до кубичните къщи /без свободно време/.
С кратък автобусен преход ще пристигнем в Делфт и ще се разходим из старата част. Често рисуван от фламандските живописци това градче е успяло да съхрани традицията на бяло синия порцелан, с който той става световно известен през XVIII век. Именно тук в Старата църква е погребан и художника Вермеер.
Нашата обиколка ще продължи с разходка в холандската столица Хага. Ще направим фото пауза край Международния съд и край Хофвийвер, където се намира комплекса Биненхоф. В него се помещават двете камери на Нидерландския парламент, Министерството на общите въпроси и министър-председателя на страната. Изграден е през 13 век в готически стил и функционирал като резиденция на графовете на Холандия
Настаняване в хотел 3*** в Хага/Амстердам. Нощувка.
5 ден Амстердам
След закуска отпътуваме за Амстердам - градът на диамантите или "Северната Венеция" с 460 моста, прорязан от десетки канали.
Туристическата ни обиколка е разделена на две части. Пешеходен тур в центъра: Кралският дворец , площад Дам, Новата Катедрала, Пазарът на цветята, Кварталът на червените фенери. По желание разходка с корабче по каналите на града. Свободно време.
С автобуса се отправяме към музеите на Рембранд, Райксмузеум и Музея на Ван Гог. Предварителна заявка за резервация. Свободно време за посещение на музеите.
Нощувка в същия хотел в Хага/Амстердам.
6 ден Амстердам – София
След закуска, трансфер до летище Амстердам за полет до София.

Цена за ранни записвания до 31.03.2017: 1380лв., настаняване в стая с две легла
Цена след 01.04.2017: 1498лв., настаняване в стая с две легла

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
самолетен билет София – Брюксел, Амстердам – София /цената подлежи на препотвърждение при издаване на самолетния билет/ ;
транспорт с комфортен автобус***;
всички трансфери, пътни, транспортни такси и паркинги по маршрута;
5 нощувки със закуски в хотели 3 *** - 3 в Брюксел, 2 в Хага/Амстердам;
туристически обиколки съгласно програмата;
екскурзоводско обслужване;
Медицинска застраховка;

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
доплащане за настаняване в единична стая: 200лв.;
Доплащане за екскурзия Гент и Брюж – 25 евро;
лични разходи;
застраховка за лица над 65 години по таблицата на Застрахователната компания!
Необходими документи за пътуване:
лична карта или Международен паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на връщане

Условия за записване:
Подписване на договор за организирано пътуване;
50 % капаро при резервация, доплащане 30 дни преди датата на заминаване;

Начин на плащане:
в брой в лева или в евро, с кредитна карта или по банков път

Забележка:
Офертата важи при минимум 35 туристи по автобусна програма;
Срок за уведомление за несъбран минимум – 7 дни, преди заминаване;
Агенцията си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата и да коригира цените
За повече информация виж тук