Начало   Почивки   Екскурзии   Круизи   Билети   Балнеология   СПА   Хотели   Вили   Автомобили под наем   Фирми  


Риболов В ПанамаТип оферта Почивки на Море
Дестинация Панама
Дати Постоянна оферта
Транспорт Собствен транспорт
За контакт Panama Big Game Fishing Club
Тел: +359878126889
 Изпрати запитване


Panama Big Game Fishing Club е едно от няколкото места в целия свят , където се съчетават няколко уникални условия , правещи го Желано място за почивка сред девствената тропическа джунгла , пет звезден лукс и целогодишен риболов на Син,Черен мерлин,Риба Платно,Дорадо,Снапер,Риба меч ,Риба тон с размери които са много близко около световните рекорди за съответния вид.
Клубът е основан през 2001 от двама Пенсионирани Американски поданици-заклети фенове на Формула 1 риболова.
Намира се на остров Бока Брава,Провинция Чирике и е на устието на река Ханибал,на Тихоокеанското Крайбрежие на Република Панама .
През Май 2011 ,клуба стана собственост на моя приятел , сър Марк Чармън , Английски бизнесмен мултимилионер в момента живеещ в ОАЕ.Мистър Чармън е един от основните играчи на пазара за недвижими имоти в Средния Изток , Корпоративни мултинационални проекти , има свой остров на Сейшелите и ЗАКЛЕТ РИБАР.
За последните няколко месеца клуба се превърна в едно от най-луксозните кътчета по тихоокеанското крайбрежие на Панама и един от най-известните Биг Гейм Риболовни Центрове в Света .

Клубът предлага Ол инклузив пакети включващи :
*Посрещане на Летище токумен в Панама Сити
*Наш служител ще ви срещне от стълбичката на самолета и ще ви отведе до ВИП салона , където с охладена напитка по ваш избор можете да изчакате митническите формалности и багажа си .
*Безплатен едночасов полет от Панама сити до Град Давид .
*Едночасово пътуване до нашия клуб с луксозен автомобил,
*Пет звезден клас фамилни вилички с климатик,сателитна телевизия,безжичен високо скоростен интернет и стационарен телефон с връзка по цял свят,
*Зала за конференции , временни офиси , оборудвани с последен модел безжични факс,копирни и скенерни машини , секретарски и преводачески услуги 24/7
*Денонощно работещи бар , ресторант и Клъб Хаус ,Мокър бар и басейн с темперирана вода


*4,5,6 и 7 риболовни излета с нашите риболовни яхти,оборудвани с последен модел туин дизел турбо двигатели,сервираме закуска и обяд на борда полети с ледени питиета по ваш вкус.Професионален скипер,помощник и риболовен инструктор ще се грижат за това Вие да уловите Риби за които дори не сте си и мечтали,