Начало   Почивки   Екскурзии   Круизи   Билети   Балнеология   СПА   Хотели   Вили   Автомобили под наем   Фирми  


Самоков - Пакет седмица 7 НВ - 25 лв СЕМЕЕН ХОТЕЛ ЗОДИАК

25.00 лв.

Тип оферта Почивки на Планина
Дестинация Самоков, България
Дати Постоянна оферта
Транспорт Собствен транспорт
База HB
За контакт Семеен хотел Зодиак
Тел: 0878510021, 072265423
 Изпрати запитване


ПАКЕТ "СЕДМИЦА 7 HB + 1 САУНА" 25 лв за нощувка, закуска и вечеря / цената е за 1HB за 1 човек настанен за 7 нощувки в двойна, тройна стая, двустаен апартамент за 4, 5 или 6 човека. За целия престой е включена една сауна. Цена на целия пакет за 1човек - 175 лв.

OB - Само нощувка, BB - Нощувка и закуска, HB - Полупансион (нощувка, закуска и вечеря), FB - Пълен пансион
Отстъпка за ГОРЕЩИТЕ ОФЕРТИ за деца до 12 години - 30 % отстъпка, когато са настанени в двойна или тройна стая най-малко с един възрастен, а в апартамент най-малко с 3-ма възрастни.
Сауната, солариума и спортните уреди се ползват след предварителен преглед и разрешение на личния лекар. Деца до 18 години не ползват солариум!

Важно!
- Промоциите, ГОРЕЩИТЕ ОФЕРТИ и ТОП ОФЕРТИТЕ са в сила за посочения период с изключение на пикови моменти (спортни състезания, концерти и др.) и празници. Същите не са в сила в периода 5 дни преди и 5 дни след празника (Св. Валентин, Трети март, Гергьовден, Осми декември, Коледа, Нова година и други за които има специални Празнични пакети.)
- Свържете се с нас за да разберете дали за избрания от Вас период можете да се възползвате от промоционални цени или Топ оферти.

- Свържете се с нас за да разберете дали за избрания от Вас период можете да се възползвате от промоционални цени или Топ оферти.

- Промоции и ТОП предложения се ползват при предплащане. В този случай предварителното плащане за пакетите, трябва да бъде направено при резервацията, но не по- късно от 5 дни преди пристигането. При анулиране или изменение по-късно или в случай на непристигане, това плащане не се възстановява.

ВНИМАНИЕ! Промоции и ТОП предложения не се ползват при плащане с кредитна или дебитна карта и при онлайн резервация с резервационната форма.
За Промоции и ТОП ОФЕРТИ се свържете с нас на телефон +359 878 510021 или на zodiak@abv.bg .