Начало   Почивки   Екскурзии   Круизи   Билети   Балнеология   СПА   Хотели   Вили   Автомобили под наем   Фирми  


"Царска Одая" Ви очаква!

40.00 лв.

Тип оферта Двойна стая
Дестинация Ичера, България
Дати Постоянна оферта
База RO
За контакт "Царска Одая"
Тел: 04517330, 0878102799
 Изпрати запитване


Сега ние решихме да съчетаем нашия опит с топлината на селската къща и атмосферата на едно от най-красивите села в нашия Балкан. Селце, сгушило се сред зелените планини и запазило възрожденския си облик, село Ичера удивлява с красотата и спокойствието си всеки посетител! Тук е истински рай за любителите на истинската почивка и отмора! Чистият лечебен въздух и вкусната жива вода са се славили от незапомнени времена. Легендите разказват, че самият цар Симеон е почивал по тези места. Затова селото е носело името Царска Одая, а днес нашата страноприемница припомня тези времена.
Хижа „Царска Одая” се намира точно на главния път на селото, в самото начало с вход от град Сливен. Тук цари покоя и атмосферата на селската къща, съчетан с удобствата на нашия век. Имаме шест стаи със самостоятелен санитарен възел, кабелна телевизия и тн. Стаите са с двойни легла и капацитет до 15 души.
А в нашата столова може да опитате истински екологично чисти продукти, приготвени на място от свежи зеленчуци и месо, домашно сирене, селски хляб, балканска пъстърва. Да опитате нашата колекция от изискани вина или просто вкусната домашна ракия! Има възможност за самостоятелно приготвяне на храна, пълен пансион както и наем на цялата къща, с големи преференции и отстъпки! За приятели и туроператори - специални цени!!! Цена на нощувка-40лв. За деца до 12г-безплатно. За престой 1 седмица- 20% отстъпка!
При нас всеки ден е ново приключение !
Предлагаме ви стрелба с монголски лък, наем на велосипеди. Вело и пешеходни маршрути- за една активна почивка!
Съвсем скоро при нас ще можете да пояздите кон по прелестните горски пътеки!
За любителите на слънчевите бани - в селото има басейн.
За страстните рибари - река Луда Камчия ще е истинско предизвикателство!

Не забравяйте да си вземете за спомен и подарък от нашите ръчно направени сувенири, домашно сладко и мед!
От истинските неща по-вкусни и красиви няма!