Начало   Почивки   Екскурзии   Круизи   Билети   Балнеология   СПА   Хотели   Вили   Автомобили под наем   Фирми  
  1. Начало
  2. Туризъм
  3. Австрия
  4. Атракции
  5. Тирол
  6. Тулфес

Тулфес, Тирол

Тулфес

Тулфес е високопланинско курортно градче, разположено на 923 метра надморска височина в провинция Тирол, Австрия, на около 20 км. от Инсбрук.
Сгушено в дебрите на величествените Алпи, над долината на река Ин, това красиво селище очаква своите гости.

Изобилието от туристически маршрути през лятото и възможностите за ски алпинизъм през зимата, правят града истински рай за хора от всички възрасти, които обичат да бъдат активни.

Пистите на курорта са широки и добре обработени, подходящи най-вече за начинаещи и напреднали скиори. За експертите има терени с неравности, по които те могат да тестват уменията си.
Всеки скиор или сноубордист може да избира по каква писта да се спуска. Трасетата са различни в зависимост от нивото на трудност, което ги прави подходящи за всякакви способности. Ако все пак искате да подобрите вашите, можете да взимате уроци от професионалистите, готови да ви съдействат.

Австрийският ски курорт, разполага със седем отделни писти, обслужвани от седем ски лифта. Капацитетът на лифтовите съоръжения е 7200 скиори / сноубордисти на час.

В близост има и други ски зони, които са на разположение, ако трасетата на Тулфес не са ви достатъчни, включително и тези на Инсбрук. Част от близките курорти са Нойщифт им Щубайтал, Иглс, Фулпмес и др.

Австрийският курорт предлага и други забавни дейност, в които можете да се впуснете, ако не обичате карането на ски или сноуборд.
Интересен и забавен начин да си прекарате времето е спускането с шейна. Независимо дали ще сте с приятели или със семейството си, смехът и веселието са гарантирани.
Гостите на курорта имат и чудесни възможности за туризъм, планинско колоездене и алпинизъм. Гледките, които предлагат туристическите маршрути са неповторими. Те разкриват великолепието на природата и величието на заобикалящите Тулфес върхове.
Подборът на разнообразни туристически трасета, прави обиколките с малки деца възможни. Можете да изберете по-трудни или по-леки маршрути, в зависимост от предпочитанията и възможностите си.

В самото селище можете да намерите спортно игрище, сауна, солариум, джакузи, да се отпуснете, наслаждавайки се на професионален масаж, както и да поиграете боулинг.

Уютните ресторанти ще се погрижат да опитате вкусни специалитети от местната и световна кухня, а в приветливите кафенета ви очакват с чаша от любимото ви питие.

Местата за настаняване също предлагат избор. Дали ще отседнете в луксозен хотел, в апартамент или хижа, гостоприемството на местните е гарантирано.

Запазил своят автентичен вид през годините, Тулфес е място, на което можете да избягате от проблемите и сивото ежедневие. Той ще ви очарова с добрите условия за спорт и развлекателни дейности, в които можете да се впуснете и ще ви накара да изживеете истински щастливи и незабравими мигове.