Начало   Почивки   Екскурзии   Круизи   Билети   Балнеология   СПА   Хотели   Вили   Автомобили под наем   Фирми  
  1. Начало
  2. Туризъм
  3. Франция
  4. Атракции
  5. Ле Троа Вале
  6. Мерибел

Мерибел, Ле Троа Вале

Мерибел

В сърцето на „Трите долини” тупти един от най-красивите френски курорти - Мерибел. Той, не само, че е разположен в областта Ле Троа Вале, но е и в центъра на най-голямата свързана ски зона в света, която предоставя чудесни възможности за всички скиори, независимо начинаещи или експерти са те.
Благодарение на прекрасните условия за ски, които предлага курорта той расте с всяка изминала година, а посетителите му се увеличават все повече.

Строителният материал, от който са построени къщите е дърво, те са изградени по австрийски модел.

В Мерибел има разнообразни барове предназначени да задоволят всеки вкус. Ресторантите са от най-високо ниво, с превъзходна кухня и уникално обслужване, предлагащи разнородни блюда, както за простичкия, така и за най-изтънчения вкус.

В известният курорт не липсват забавления и за посетителите, чиято стихия не са ските. Те могат да се попързалят на ледената пързалка, да поиграят боулинг, да се разходят по луксозните магазини и бутици или из прелестите на Мерибел и да се насладят на уникалните зимни картини, стоплящи всяко сърце. А ако туристите търсят релакс и почивка могат да се насладят на първокласните услуги на хотела, в който са отседнали.

Нощния живот на Мерибел също е от най-високо ниво – пъбове, таверни, нощни клубове, в които танците продължават до зори. Ако предпочитате да изпиете питието си на тишина също ще намерите подходящите за целта заведения, залагащи на по тиха и задушевна обстановка