Начало   Почивки   Екскурзии   Круизи   Билети   Балнеология   СПА   Хотели   Вили   Автомобили под наем   Фирми  


Зелено училище в комплекс Магурата

400.00 лв.

Тип оферта Почивки на Планина
Дестинация Враца, България
Дати 01.04 - 30.06, 2021
Транспорт Автобус
База FB (+400.00 лв.)
За контакт Велбург ООД
Тел: /02/9531183, 02/8527581
 Изпрати запитване


Ден 1: Отпътуване от площад „Руски Паметник“, в 8 часа. Пътуване по маршрут София – Ботевград – Враца – Комплекс Магурата (около 230 километра). Настаняване в комплекс "Магурата", който се намира съвсем наблизо до пещерата Магура и езерото Рабиша, с впечатляваща гледка към възвишенията на Стара планина. Време за забавления! Катерене по изкуствена стена с нашите инструктури и каране на велосипеди в околността. Вечеря. Нощувка.


Ден 2: Закуска. Днес се отправяме на преход – ще превземем езерото Рабиша, където ще си направим и пикник, а по пътя ще научим и много за природата, която ни заобикаля. Връщаме се за отдих в хотела. Следобед ще се отправим към пещерата Магура. Според геоложки проучвания, образуването на пещерата Магура е започнало преди около 15 млн. години. В една от залите са разкрити праисторически рисунки, издълбани в скалата и изрисувани. Вечеря. Нощувка.


Ден 3: Закуска. Днешните ни цели са крепостта Баба Вида и Видин. Според преданието и градът, и крепостта носят името на Вида – дъщеря на богат владетел, чието царство се простирало от Карпатите до Стара планина. След смъртта на баща си, Вида и двете й по-малки сестри Кула и Гъмза ... Ами, ще разберем там, изправени пред величието на крепостта и потопили се в очарованието на града. Връщане в хотела около обяд. Обяд. Следобед ще развихрим въображението си и ще рисуваме! Вечеря. Нощувка.


Ден 4: Закуска. Качваме се в автобуса и ще посетим Белоградчишките скали – един уникален природен феномен. Връщане в хотела. Обяд. Следобед ни очаква друго незабравимо приключение: езда на коне с инструктор! Вечеря. Време за купон - отиваме на брега на езерото, където ни очаква лагерен огън и дискотека на открито! Ще имаме и конкурс за най – щура прическа и най – необикновен тоалет. Нощувка.


Ден 5: Закуска. Разделяме се на отбори и започваме! Състезания и щафетни игри. Най – бързият и и най – ловкият печели! Обяд. Около обяд отпътуване за София.

Зелено училище април - юни

Цена на дете: 400 лева при група от 40 деца

Цена на дете: 441 лева при група от 15 децаПосочените цени са пакетни в лева на дете и включват:

Транспорт с лицензиран автобус;
4 нощувки със закуски, обеди и вечери в комплекс „Магурата“;
Всички забавления описани по програмата:
- Катерене по изкуствена стана със съответната екипировка и инструктури;
- Поход в планината до езерото Рабиша с пикник;
- Разходка до пещерата „Магурата“ с включена входна такса;
- Занимателен следобед с рисуване;
- Следобед с езда на коне с инструктор (около 15 минути на дете);
- Щафетни игри на открито / закрито;
- Екскурзии до Белоградчишките скали с включен вход и беседа;
- Екскурзия до Видин и крепостта Баба Вида с включени входове и беседи;
- Детска дискотека;

Застраховка злополука;
Представител на туристическа агенция Велбург ООД;


Пакетната цена НЕ включва:

Разходи от личен характер;
Застраховка „Отмяна на пътуване“
Посочената по – горе програма е примерна и е възможно да бъде разместена, тъй като е силно зависима от метерологичните условия!